Retraite: een week vol bezinning!

Tijdens een retraite in het buitenland trek je je letterlijk even terug van de buitenwereld. Deze week ga je benutten om eens stil te staan bij alles waar je door de hectiek van alledag niet aan toe komt. Het is een week van bezinning. Bezinning over waar je staat in het leven, en waar je naartoe wilt of waar je vandaan komt. Een periode om rust te nemen en ontspanning. 

retraite buitenland

Retraite: terug naar de essentie

Waartoe was je ook alweer op aarde? Wat zijn je talenten en wat zijn jouw lessen? Waar verlang je eigenlijk naar? Waar droom je van? Klopt dat wat je doet nog wel met dat wat je leeft? En leef je je passie en je dromen wel? Het programma van onze retraites laat jou steeds weer terug keren naar jouw essentie. Naar dat wat er voor jou belangrijk is en wat er voor jou te zien en te voelen is. 

Retraite buitenland

Retraite: geniet van de rust

Het cadeau van rust dat je jezelf doet met een retraite is onbetaalbaar. De prachtige natuurgebieden in Andalusië, de mooie locaties, de no-stress-mentaliteit van de Andalusische bevolking zorgt ervoor dat je een tandje lager gaat draaien en het gevoel krijgt dat je niets meer hoeft. Juist in deze ontspanning ontstaat weer jouw creativiteit en de verbinding met jouw hart. Het geeft je de mogelijkheid om vanuit ontspanning te kijken naar voor jou belangrijke zaken. 

 

In ons reisprogramma vind je onze drie retraite weken nader toegelicht.

Kortom: op retraite dus!

Naar de homepage