Retraite: een week vol bezinning!

Tijdens een retraite in het buitenland trek je je letterlijk even terug van de buitenwereld. Deze week ga je benutten om eens stil te staan bij alles waar je door de hectiek van alledag niet aan toe komt. Het is een week van bezinning. Bezinning over waar je staat in het leven, en waar je naartoe wilt of waar je vandaan komt. Een periode om rust te nemen en ontspanning. 

retraite vakantie of spirituele reis
retraite vakantie of spirituele reis
retraite vakantie of spirituele reis

Retraite SoulQuest: terug naar de essentie

Retraite SoulQuest

 

Waartoe was je ook alweer op aarde? Wat zijn je talenten en wat zijn jouw lessen? Waar verlang je eigenlijk naar? Waar droom je van? Klopt dat wat je doet nog wel met dat wat je leeft? En leef je je passie en je dromen wel?

 

Het programma van onze retraites laat jou steeds weer terug keren naar binnen. Voelen wat er is in plaats van heel hard nadenken. Onze retraite SoulQuest, laat je daarnaast ook echt verbinden met alles wat er buiten je om is en hoe dat spiegelt. Je gaat laagje voor laagje afpellen om weer echt bij jouw essentie te komen. 

Retraite: geniet van de rust

Het cadeau van rust dat je jezelf doet met een retraite is onbetaalbaar. De prachtige natuurgebieden in Spanje, de mooie locaties, de no-stress-mentaliteit van de Spaanse bevolking, zorgt ervoor dat je een tandje lager gaat draaien en het gevoel krijgt dat je niets meer hoeft. Juist in deze ontspanning ontstaat weer jouw creativiteit en de verbinding met jouw hart. Het geeft je de mogelijkheid om vanuit ontspanning te kijken naar voor jou belangrijke zaken. 

 

In ons reisprogramma vind je onze vier  verschillende retraite weken nader toegelicht.

Naar de homepage