Spirituele Reis

Latifa-reis 24 - 30 juni 2018

Van 24 - 30 juni 2018 vond onze heerlijke Latifa-reis plaats in onze wat kleinere locatie La Posada del Tiempo Nuevo. Het was een kleine, maar zeer fijne(!) groep. In de veilige bedding van La Posada ontstond er al snel een mooie, diepe band en beleefden wij samen mooie, diepgaande en ontroerende avonturen. Lees hieronder de woorden van Brahim, Floor en Veerle!

Lieve Ans en AdJan,

 

Wat een geweldige en indrukwekkende reis was dit! In alle opzichten was het inspirerend; de natuur, de meditaties en vooral het gezelschap. Ik had het voor geen goud willen missen!

 

Ik had deze reis geboekt om tot rust te komen en weer contact te maken met binnen. Dat is tijdens deze mooie reis zeker gelukt. de combinatie van meditatie en natuur is een gouden combinatie. Voor mij werkte het geweldig!

 

Ik ben blij dat ik de Latifa-reis heb mogen meemaken. Het was iedere cent en iedere minuut waard!

 

Dank voor jullie goede zorg, zowel spiritueel als ook het lekkere eten en de prachtige natuur.

 

Liefs,

 

Brahim


Latifa reis 24 - 30 juni 2018

 

WAUW.... Wat een ervaring!

 

Ik had deze Latifa-reis geboekt, omdat ik bij alle thema's die bij deze reis horen, mezelf kwijt was. Ik was toe aan rust, ruimte en natuur. 

 

Doordat ik geen ervaring had met meditatie, ging ik er heel open en zonder verwachtingen in. Al had ik niet heel veel emotie verwacht... maar juist dat kwam onverwacht af en toe om de hoek kijken. Heerlijk om die controle over mijn gevoel even los te laten en het allemaal te laten gebeuren en te omarmen. Want álles mag er zijn. 

 

De liefde, het geduld en het respect van AdJan en Ans, zijn de sleutels voor mijn masker geweest. Ik heb achter mijn eigen masker kunnen kijken en dat was mijn doel voor deze prachtige reis.

 

Naast meditatie, tijd voor onszelf én voor de ander, mooie wandeltochten, en een bezoek aan de zee, hebben wij ook ontzettend gelachen met elkaar, wat voor een hele fijne verlichting zorgde tussen de soms zware momenten door.

 

We hebben met en kleine groep hele grote stappen gezet en zonder hen was de reis niet compleet. 

 

Met een gevuld hart en een glimlach op mijn gezicht zit ik terug in het vliegtuig, dromend over de volgende reis.

 

Ans, bedankt voor je liefde, warmte en humor en je openhartigheid. AdJan, dank voor je verlichting en oprechtheid en stille kracht. Marloes, bedankt voor het heerlijke eten.

 

Het voelde als thuiskomen. Zowel bij jullie huis en land, als in mijn eigen hart.

 

Liefs, xxx

 

 

Floor


Toen mijn reis een paar weken later zou doorgaan dan aanvankelijk gepland, dacht ik nog: "Is dit wel haalbaar voor mij?" Ik wist van binnen: "natuurlijk is dit haalbaar". Het was enkel mijn weerstand om de reis verder aan te gaan met/naar mezelf. Een reis waarnaar ik snakte, en anderzijds ook schrik voor had.

 

De meditaties, wandelingen, rituelen, die we samen doorleefd en beleefd hebben, evenals de emotie die ik mocht voelen en uitdrukken, de babbels met Ans en AdJan.. de mooie omgeving en de lekkere keuken van Marloes, de soms hilarische, maar zeker ook serieuze gesprekken met de groep, hebben er voor gezorgd dat ik weer een beetje dichter bij mezelf kon komen.

 

DANKJEWEL: ADJAN, ANS, FLOOR EN BRAHIM!

 

 

Veerle