Op Spirituele Reis in Spanje

spirituele reizen retraite retraite buitenland

Tijdens jouw spirituele reis in Spanje ben je een hele week intensief bezig met je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast word het je door de opbouw van het programma ook gegund om simpelweg te genieten van de prachtige omgeving waarin deze spirituele reis wordt georganiseerd.  Samen met je medereizigers ga je elke dag weer opnieuw op onderzoek aan de hand van diverse levensthema's. De spirituele reizen worden geörganiseerd in Andalusië, in het zuiden van Spanje. Andalusië bezit een bloeiende cultuur, ontelbare sfeervolle witte dorpjes, een diversiteit aan natuurschoon en een gastvrije bevolking. Op spirituele reis gaan in Spanje betekent jezelf overgeven aan de goede zorgen van Mi Cuento Reizen.

Spirituele reis in Spanje: divers aanbod

Spirituele reis in Spanje betekent een ruim aanbod! Wij hebben in ons programma maar liefst 3 verschillende reizen. Alle reizen worden door ons georganiseerd op een vaste, vertrouwde locatie. Vind hier meer informatie over onze accommodatie. De plek ligt midden in de natuur, en nodigt uit tot bezinning, verbinding en eenvoudigweg 'zijn'. Onze typisch spirituele reis in Spanje, Latifa-reis, is een reis vol krachtige meditaties, subtiele energetische oefeningen en verbinding met jouw overgave aan het leven. Onze Stilteretraite in Andalusië is een retraite waarin je 4 à 5 dagen in stilte verblijft.  Lees hier meer over de door ons georganiseerde spirituele reizen in Andalusië.

Spirituele reis in Spanje: aanvullende info!

Met betrekking tot de spirituele reis in Spanje zijn er enkele praktische zaken die je wellicht fijn vindt om alvast te weten. Zo streven wij bij Mi Cuento Reizen naar een groepsgrootte van minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers, omdat wij het belangrijk vinden dat jij ín de groep voldoende persoonlijke aandacht krijgt.  Per reis zijn er twee begeleiders (lees: coaches) bij de groep. Je hoeft geen ervaring met meditatie te hebben, of een doorgewinterde wandelaar te zijn om deel te kunnen nemen aan een spirituele reis in Spanje. Heb je twijfels over jouw fysieke conditie, neem dan even contact met ons op. Wij proberen in overleg met onze begeleiders te improviseren, en jou een (gedeeltelijk) alternatief programma aan te bieden, waarbij uitgangspunt is dat je zoveel mogelijk van het groepsprogramma mee kunt maken. Onze reizen beschouwen wij zowel als intensief en diepgaand, met tevens genoeg ruimte voor vrije tijd. Meer praktische informatie lees je hier!

Naar homepage