coaching retraite

Persoonlijke Ontwikkeling in Andalusië

Jouw geluk, dat maak je zelf. Als je blik altijd maar naar de buitenwereld is gericht, en als je daar verwacht jouw geluk te vinden, dan is het nodig om jouw blik eens helemaal naar binnen te richten. Als je verlangt naar meer vrijheid, staat er niemand met een presenteerblaadje met een grote brief met gouden letters "Vrijheid" voor je neus. Wil je meer liefde of dankbaarheid ervaren, dan kun je niet zomaar naar een liefdesbank, om daar je maandelijkse dosis te pinnen. Een week in het kader van persoonlijke ontwikkeling kan je veel duidelijkheid en visie verschaffen.

Spirituele reizen of retraites met een veilige bedding voor persoonlijke ontwikkeling

Om echt naar binnen te kunnen kijken, is het belangrijk dat jij jezelf helemaal durft te zien zoals je bent. Dat je helemaal vanuit jouw kwetsbaarheid kunt zeggen "Hier ben ik! Nothing more, nothing less". Dit te kunnen en durven doen vraagt om een veilige bedding. Tijdens onze spirituele reizen, zul je gaan merken dat wij jou graag willen helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling, van vaste patronen waarin je vastloopt, of misschien wel verstikkende angst of verdriet. Onze spirituele reizen bieden door professionaliteit en zorgvuldigheid een veilige bedding voor jou om alles te mogen aanschouwen en aanvaarden.

Spirituele reizen en verbinding

Tijdens onze spirituele reizen word jij gestimuleerd om allereerst de liefdevolle verbinding met jezelf aan te gaan, spelenderwijs en vanuit uitnodiging. Die verbinding creëer je vanuit je hart. Je hoofd, dat vaak als saboteur optreedt, mag wat minder prominent aanwezig zijn. Door met meer aandacht te zijn bij je hart, ga je een balans creëren tussen hoofd en hart, die je mee gaat nemen in je dagelijkse leven. Juist een hele week weg zijn van de dagelijkse hectiek zorgt ervoor dat je ook nergens anders aan hóeft te denken. Dat geeft de rust om écht met jouw persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn.

spirituele reizen

 

 

 

 

Mi Cuento verzorgt spirituele reizen in Zuid-Spanje. De natuur is daar nog ongerept en uitgestrekt. Er hangt iets magisch in de lucht. Een prachtige plek om helemaal tot rust én jezelf te komen.

 

Ga mee op spirituele reis!

Onze vier verschillende reizen vind je in ons reisprogramma nader uitgelicht!

spirituele reizen

Naar de homepage