Landen in je Bekken!

Met piepende banden scheur ik het parkeerterrein van Eindhoven Airport op. Pfieuw, net op tijd. Mijn collega’s van Mi Cuento wachten al op me, relaxed met een kopje koffie in de hand. Oh ja, had ik me dat niet al eens eerder voorgenomen, op tijd vertrekken en ontspannen aankomen? Ahum. Even later plof ik neer in het vliegtuig. Zo hé, even bijkomen. Dag werkdrukte in Nederland. Hallo teamretraite in Spanje. 

Wat heb ik hard gewerkt het afgelopen jaar. En wat heb ik gemanifesteerd als een tierelier. Een nieuwe website, een startende carrière als YouTube-ster :-) en aan het einde van het jaar de lancering van Kom uit je hoofd, de 1e online module van Uit je hoofd, in je bekken. 

Ik heb zó hard gewerkt dat het me moeite kost om terug te schakelen. Die 5e versnelling voelt zo vertrouwd. 

De laatste weken heb ik mezelf af en toe de vraag gesteld: practise ik wel wat ik preach? Hoe is het met míjn hoofd en bekken? Een tikje te druk misschien? Een beetje erg veel denken en doen?

We komen aan op onze nieuwe locatie in Andalusië. Wát een plek. Wat een ruimte, wat een rust. Bergen, water, zon, stilte. Binnen een knapperend vuurtje. Mooie gesprekken, indrukwekkende rituelen.

En dan gebeurt het. Ik adem uit. Ik schakel terug. Ik val stil. Voorbij alle doen en denken land ik in mijn basis. En daar ontmoet ik rust, vertrouwen, kracht en plezier. 

Ik voel: dít is waar het voor mij om gaat. Puur leven. Vrij. Gepassioneerd. In verbinding met mijn essentie. Spanje heeft het ‘m weer geflikt. De natuur buiten me bracht me in contact met de natuur in mij. Uit mijn hoofd, in mijn bekken. Daar waar ik thuis ben. 

Uitgerust, opgeladen en gevoed keer ik terug naar Nederland. Met ruimte in mijn hoofd, warmte in mijn hart en de kracht van de bergen in mijn lijf. Mijn kleren ruiken naar gezellige haardvuurtjes. En die grote grijns... die raak ik voorlopig niet meer kwijt. :-)

Ga je mee op avontuur? Ik ontmoet je graag!

 

Margit

 

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.