Stilteretraite 15 - 21 oktober 2017: La Morata

In deze heerlijke Casa Rural in Las Casillas in de provincie Jaén in Andalusië ontvangen eigenaren Paco en Mari Carmen je met open armen en heel veel liefde. Deze typisch Andalusische locatie is bijzonder geschikt voor een kleinere groepsgrootte door de intimiteit van het mooie huis.

 

Tijdens de stilteretraite verblijf je op een eenpersoonskamer, waarbij de badkamer wel met tweeën gedeeld dient te worden in sommige gevallen. Alle kamers zijn sfeervol en in typisch Andalusische stijl ingericht. Er is een groot en mooi dakterras, waarbij je - bij goed weer - de dag mag openen terwijl je langzaam de zon over de heuvels ziet kruipen. 

 

De maaltijden zijn huiselijk en erg smaakvol. Mari Carmen heeft zich jarenlang ingezet op Spaanse scholen om een gezond dieet voor kinderen en volwassenen te promoten. Zij serveert dan ook (h)eerlijke maaltijden, waarbij de meeste groenten direct uit de moestuin komen. Paco zal eveneens zorgen dat het aan niets ontbreekt.

 

In de wijde omgeving is er natuur. Een prachtig natuurlijk stuwmeer dat behoort tot een beschermd natuurgebied, en uitgestrekte wandelpaden. 

 

La Morata is een perfecte plaats voor rust en het bied je de kans om weer helemaal op te laden.