Gun jezelf een spirituele reis in Spanje!


Een hele week op spirituele reis in Spanje, Andalusië

Een spirituele reis in Spanje (Andalusië) met Mi Cuento Reizen is een hele week waarin je in een diepgaand en zorgvuldig programma wordt meegenomen op een innerlijke reis Daarnaast mag je je helemaal onderdompelen in al het moois dat Andalusië heeft te bieden. Onze schitterende accommodaties, midden in de natuur geven jou hiertoe een veilige bedding. Je gaat onderzoeken wat er bij jou om aandacht vraagt. Wat houdt jou tegen om je hart te volgen? Je gaat volop ontspannen. Wat zijn je dromen en verlangens. Je gaat je op liefdevolle en diepgaande wijze weer verbinden met jezelf. Zo kun je weer energie en vrij van ruis je leven in.

 

Om jou de rust te bieden, om jezelf weer ten volste te ontplooien en ten volste te genieten, vinden wij het belangrijk dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Daarom zijn onze reizen van A tot Z verzorgd. Vanaf het moment dat je op de luchthaven in Nederland vertrekt, totdat je daar weer na jouw reis terugkeert. En zelfs daarna nog, als jij dat zou willen.

 

Daarnaast kun je buiten het programma om natuurlijk genieten van lekkere Andalusische gerechten, de zon die je huid streelt, en adembenemende landschappen, die vaak een spiegeling vormen voor dat wat je van binnen beleeft.

Spirituele reis Spanje: volg je hart!

spirituele reis retraite buitenland

  

Onze spirituele reizen zijn bedoeld voor mensen die meer contact willen gaan maken met hun hart en dit weer meer leidend willen laten zijn in de beslissingen die zij nemen. Die, ondanks dat dat spannend is, een sprong in het diepe willen wagen. Mensen, die erop durven te vertrouwen dat alles wat hen op hun pad tegemoet komt, precies dát is wat ze nodig hebben in het leven. Tijdens onze retraite nodigen wij jou uit het leven te omhelzen, om alles er te laten zijn: blijdschap en verdriet, de lach en een traan. Laat deze spirituele reis in Spanje het begin zijn om je leven weer te gaan béleven!

Spirituele reis Spanje: drie verschillende reizen.

In ons programma hebben wij drie soorten spirituele reizen. Er is een stilteretraite, waarin je als individu in een groep gaat ervan hoe het is om alle prikkels buiten te sluiten en alleen nog maar te luisteren naar dat wat er in jou leeft. Een bijzonder element daarbij is de vision quest die één van de dagen in de week op het programma staat. Daarnaast is er een subtiele meditatie vakantie, waarin je samen met de groep elke dag een thema dat verbonden is met de 7 stadia van de Latifa meditatie gaat bekijken door middel van meditaties en ervaringsgerichte oefeningen. Onze derde reis, is een diepgaande én ook speelse c.q. creatieve reis naar jouw oorsprong, genaamd SoulQuest.

Spirituele Reis in Spanje; belééf je leven!

Homepage