Gun jezelf een spirituele reis in Spanje!


Een hele week op spirituele reis in Spanje, Andalusië

Een spirituele reis in Spanje (Andalusië) met Mi Cuento Reizen is een hele week vakantie waarin alles om jou draait. Voor ons betekent dat, dat je weinig omkijken hebt naar het regelen van jouw reis. Daarom verzorgen wij jouw week van A tot Z.  Vanaf het moment dat je op de luchthaven in Nederland vertrekt, totdat je daar weer na jouw reis terugkeert. Omdat alle zorg jou uit handen wordt genomen, kun je je écht overgeven aan deze spirituele reis. Enerzijds wordt er daarbij aandacht besteed aan wat diep binnen in jou om aandacht vraagt, en anderzijds mag je volop genieten van jouw vakantie. Deze spirituele reizen zijn ontdekkingsreizen door jouw binnenwereld. Wij nemen jou mee op dit innerlijke avontuur, waarbij je diverse levensthema's gaat onderzoeken. Ook vinden wij het vakantie-aspect belangrijk en willen jou daarnaast dan ook laten genieten van lekkere Andalusische gerechten, de zon die je huid streelt, en adembenemende landschappen, die vaak een spiegeling vormen voor dat wat je van binnen beleeft.

Spirituele reis: volg je hart!

spirituele reis retraite buitenland

Onze spirituele reizen zijn bedoeld voor mensen die hun hart willen (gaan) volgen. Die, ondanks dat dat spannend is, een sprong in het diepe willen wagen. Mensen, die erop durven te vertrouwen dat alles wat hen op hun pad tegemoet komt, precies dát is wat ze nodig hebben in het leven. Tijdens onze retraite nodigen wij jou uit het leven te omhelzen, om alles er te laten zijn: blijdschap en verdriet, de lach en een traan. Beleef je leven!

Spirituele reis: drie soorten reizen.

In ons programma hebben wij drie soorten spirituele reizen. Er is een stilteretraite, waarin je als individu in een groep gaat ervan hoe het is om alle prikkels buiten te sluiten en alleen nog maar te luisteren naar dat wat er in jou leeft. Een bijzonder element daarbij is de vision quest die één van de dagen in de week op het programma staat. Daarnaast is er een subtiele spirituele vakantie, waarin je samen met de groep elke dag een thema dat verbonden is met de 7 stadia van de Latifa meditatie gaat bekijken door middel van meditaties en ervaringsgerichte oefeningen. Daar tussenin - en ook weer helemaal niet - zit de Wereldreis in Andalusië. Het is een retraite met stilte-elementen, maar ook uitbundige expressiviteit. Een retraite waarin o.a. meditatief schrijven wordt gebruikt als manier om dieper te voelen.

 

 

 

 

 

<-- Naar de reizen!

Spirituele reis: ga je leven weer be-leven!

Homepage