Spirituele Reis - Ontmoeting met de leegte

Jouw spirituele reis brengt jou in Andalusië, het Zuidelijkste deel van Spanje. Andalusië beslaat een landschap dat ongeveer 2,5 tot 3 keer zo groot is als Nederland. De witte dorpjes die in de bergen te zien zijn, zijn geconcentreerd en daaromheen zie je vaak helemaal niets. Alleen maar natuur, een grote prachtige leegte. In die leegte nodigen wij jou uit om jezelf te (her)vinden.

Spirituele Reis - omhels de leegte in jezelf

Onze spirituele reis of retraite nodigt uit om alles eens even helemaal los te laten. Je drukke baan, een verloren liefde, relatieproblemen, het kan ervoor zorgen dat je alleen nog maar een hele dag in je hoofd zit. Dat je bijna niet meer weet hoe af te dalen naar je hart. Door al die drukte ben je vergeten hoe je kunt luisteren naar de signalen van je lichaam en je negeert deze dan ook stug.

 

Als je echter focust op je ademhaling, je verbindt met de prachtige natuur die Andalusië rijk is, gun je jezelf de tijd om weer af te dalen in je lijf. Om de gedachtenstroom in je hoofd eens even stil te zetten en jezelf eens even helemaal "leeg" te voelen. Uit het doen en in het zijn.

Spirituele Reis - programma

Het programma van onze spirituele reis is zo opgebouwd dat je zowel op een diepgaande manier verbinding gaat maken met jezelf en jouw doel van deze reis (zo je dat hebt), als dat je optimaal zult kunnen ontspannen. Tussen de programma-onderdelen door is er namelijk voldoende vrije tijd om even een boek te lezen, wat te schrijven, gewoon te luieren of even te zwemmen. Maar ook het programma zelf zal ervoor zorgen dat je door meditatie en ademhaling eens even helemaal zult ontspannen en tot rust zult komen. 

 

Er zijn meerdere spirituele reizen in ons programma, waaronder bijvoorbeeld ook een stilteretraite

 

Naar de homepage