Margit

 

Mi cuento, mijn verhaal, is het verhaal van verlangen. Verlangen naar vrijheid, naar intens leven met mijn voet van de rem, naar overgave aan mijn vrouwelijke natuur en naar voluit JA zeggen tegen de stroom van het leven.

 

In 2002, tijdens een retraite, werd dit verlangen zo krachtig voelbaar, dat ik besloot om het roer om te gooien en mijn hart te volgen.

 

Ik zei mijn baan op, volgde verschillende opleidingen en startte mijn eigen praktijk. Daarin begeleid ik mensen om -hoe kan het ook anders- hun hart te volgen en vrijuit en gepassioneerd te leven. 


Tijdens retraites in Spanje vond ik de beste versie van mijzelf

 In 2008 kreeg mijn verlangen Spaanse wortels. Ik startte met het begeleiden van retraites in Andalusië. En daar gebeurde het. In de ruige Spaanse natuur vond ik een essentieel deel van mijzelf terug: mijn kracht, mijn passie, mijn sensualiteit en mijn vrouwelijke vuur. En nog steeds, elke keer dat ik in Spanje ben, voel ik het weer: hier ontmoet ik de beste versie van mijzelf. Puur, wild en ongerept. Zo buiten, zo binnen...

 

Een beetje ongetemder

En hoe heerlijk om anderen aan te kunnen steken met mijn verlangen. Ze te prikkelen, uit te nodigen, uit te dagen. Een beetje losser, een beetje vrijer, een beetje ongetemder... Durven voelen, toelaten en loslaten. De sprong durven wagen in het nieuwe en onbekende. Spelen. Ervaren tot in de puntjes van je tenen. Leven! 

 

Losse haren, wapperende rokken

En intussen rijpt mijn verlangen verder. Het verlangen om nóg meer mensen te inspireren bij het herontdekken van hun levenskracht en sensualiteit. En ik verlang ernaar om een deel van het jaar in Spanje te leven. Met losse haren en wapperende rokken mijn zigeunerneus achterna. 

 

Diepgaand spelen op retraite

En toen stroomde Mi Cuento mijn leven binnen. Wat een feestje. Diepgaand spelen en ontdekken met een mooie groep mensen op een fantastische plek in de Spaanse natuur. Ik ben in voor dit avontuur! Jij ook?

 

Un Abrazo muy fuerte, 

Geïnteresseerd in wat Margit nog meer doet? Kijk dan ook bij Bewust op Weg

 

Terug naar home