Spirituele reis - Schrijfretraite!

spirituele reis, retraite

 

 

Tijdens onze retraite: Expeditie Hartstocht, maken wij gebruik van de kracht van schrijven. Schrijven heeft, mits op een bepaalde manier gebruikt, een therapeutische werking. Tijdens deze spirituele reis ga je dan ook geen boek schrijven, maar ga je schrijven over het thema dat jij wilt meenemen, of wat zich laat zien in deze reis. Jij schrijft daarbij over jouzelf als hoofdpersoon in jouw verhaal. Dit wordt door onze begeleiding zorgvulding neergezet. Elke dag ga je met diverse oefeningen voelen, wat er voor jou is te voelen en ga je dit opschrijven en verwerken in jouw verhaal. 

Spirituele reis - weg van de hectiek

Jouw spirituele reis gaat jou helpen om de dingen duidelijker te mogen ervaren. Dit komt, doordat je letterlijk afstand gaat nemen van jouw dagelijkse hectiek. Door helemaal naar Andalusië te gaan is er een fysieke afstand. Ook ga je leren om vanaf een afstandje te kijken naar de situaties waarin jij je bevindt, je gaat er als het ware als een toeschouwer over schrijven, je gaat ervaren wat bepaalde thema's met je doen. Dit doe je zowel door meditatief/intuïtief schrijven, als door diverse andere expressie-oefeningen.

Spirituele reis - praktische informatie

Tijdens jouw spirituele reis met Mi Cuento Reizen is er voor jou voldoende tijd om te ontspannen tussen de programma-onderdelen door. Misschien kies je ervoor om te blijven schrijven, en misschien vind je het fijn om even een duik te nemen in het zwembad, of een boekje te lezen of muziek te luisteren. Onze reizen vertrekken vanuit Eindhoven of Rotterdam Airport en wij vliegen op Málaga Airport. Van daaruit is er een transfer geregeld naar het plaatsje Andújar, waar onze locatie La Caracola is gelegen. Onze reizen zijn volledig verzorgd. Meer praktische informatie over onze reizen vind je hier

Mi Cuento Reizen retraites

Naar de homepage