schrijfretraite

Spirituele reis - Schrijfretraite!

Een schrijfretraite is er in verschillende soorten en maten. Onze schrijfretraite is een spirituele reis, waarin je meditatief schrijven gaat gebruiken als ingang naar je gevoel. Het is dus niet de bedoeling om een boek te schrijven. Daar zijn weer andere schrijfretraites voor. Naast meditatief schrijven, maken we gebruik van de kracht van expressie. Expressie is vaak dan weer woordloos, waarbij we onder de woorden die uit onze pen vloeien tijdens het meditatief schrijven, een gevoel, lied, klank gaan zetten, om de ervaring nog diepgaander te maken.

spirituele reis, retraite

 

 

Tijdens onze retraite: Expeditie Hartstocht, maken wij gebruik van de kracht van schrijven. Schrijven heeft, mits op een bepaalde manier gebruikt, een therapeutische werking. 

In deze bijzondere retraite, die daadwerkelijk een ontdekkingstocht door je lijf is, gaan we aan de hand van de landkaart van Andalusië diverse levensthema's verder uitdiepen, klank en kleur geven.

 

Spirituele reis - weg van de hectiek

Jouw spirituele reis gaat jou helpen om de dingen duidelijker te mogen ervaren. Dit komt, doordat je letterlijk afstand gaat nemen van jouw dagelijkse hectiek. Door helemaal naar Andalusië te gaan is er een fysieke afstand. Ook ga je leren om vanaf een afstandje te kijken naar de situaties waarin jij je bevindt, je gaat er als het ware als een toeschouwer over schrijven, je gaat ervaren wat bepaalde thema's met je doen. Dit doe je zowel door meditatief/intuïtief schrijven, als door diverse andere expressie-oefeningen.

Spirituele reis - praktische informatie

Tijdens jouw spirituele reis met Mi Cuento Reizen is er voor jou voldoende tijd om te ontspannen tussen de programma-onderdelen door. Misschien kies je ervoor om te blijven schrijven, en misschien vind je het fijn om even een duik te nemen in het zwembad, of een boekje te lezen of muziek te luisteren. Onze reizen vertrekken vanuit Eindhoven of Rotterdam Airport en wij vliegen op Málaga Airport. Van daaruit is er een transfer geregeld naar het plaatsje Andújar, waar onze locatie La Caracola is gelegen. Onze reizen zijn volledig verzorgd. Meer praktische informatie over onze reizen vind je hier

Mi Cuento Reizen retraites

Naar de homepage