Een Retraite Week, wat is dat precies?

Mi Cuento Reizen is een jonge onderneming, maar met een begeleidersteam dat al meerdere jaren ervaring heeft in het begeleiden van Retraites in het buitenland. Aan de ene kant is een Retraite week vaak een sprong in het diepe voor menigeen. Aan de andere kant is het op reis gaan met het beste reismaatje dat je kunt hebben: jezelf. Een retraite week in het buitenland is erop gericht om jou te laten voelen en ervaren. Om jou de gelegenheid te geven buiten de hectiek van alledag aan de slag te gaan met dingen die je misschien wat moeilijk vindt, zoals bijvoorbeeld keuzes maken in het leven, of wellicht ben jij iemand die steeds maar over je eigen grenzen heen gaat. Meer in contact komen met jouw intuïtie, de stem van je hart en je ziel, kan ook een reden zijn om een retraite week te boeken. Misschien wil je je hart meer openen naar jezelf en naar anderen. Als je voelt dat jouw moment er is, dan is een retraite week een heerlijke manier om deze thema's wat meer onder de loep te nemen. Dit in de vorm van een prachtige buitenlandse reis, een ware vakantie. 

Retraite Week: praktische punten

Een retraite week met Mi Cuento Reizen is volledig verzorgd. Dat betekent dat onze reissom all inclusive is. Niet alleen hebben wij jouw bedje gespreid op de mooiste plekjes in Andalusië, ook jouw vlucht kopen wij in. Wij vliegen vanaf Eindhoven of Rotterdam Airport met Transavia naar Málaga. Natuurlijk zijn er 3 maaltijden inclusief, en water en fruit gedurende de dag.

 

Onze groepsreizen tellen een deelnemersaantal van 6 tot 14 deelnemers. Wij vinden het belangrijk dat jij voldoende individuele aandacht krijgt en reizen daarom altijd met twee begeleiders in een groep, ook als deze het minimale aantal maar nét bereikt. 

Retraite week: 3 variaties

Je vindt bij ons drie verschillende soorten retraite week in Spanje: zo is er de Latifa-reis, de retraite Expeditie Hartstocht en een Stilteretraite. Tijdens al deze reizen ga je de hierboven genoemde thema´s en andere thema's aan de slag. De stilteretraite vindt normaal gesproken plaats in de rustieke en liefdevole Casa Rural La Morata in Las Casillas de Martos, in de provincie Jaén een adembenemende plek midden in de natuur, vlakbij een stuwmeer. Expeditie Hartstocht en de Latifa-reis vinden plaats in Andújar, in het rustieke casa rural La Caracola, midden in de natuur, waarvan een groot deel privé-bezit is. Je kunt er dus heerlijk veilig verdwalen.

Naar de homepage