Specificatie Reissom

Ben jij bereid te investeren in jezelf?

Lees dan hieronder wat er naast rust en ontspanning, passie, zelfliefde en  zelfvertrouwen, antwoorden op innerlijke vragen, thuiskomen bij jezelf, nieuwe wegen, belangrijke inzichten, het doorbreken van belemmerende patronen en gedachten, én een dosis natuur, energie en plezier nog meer in deze reissom is inbegrepen!Let op! vanaf 2020 hanteren wij een Alles Inclusief-concept; de reizen in 2020 kennen daarom ook een andere prijs.


Reissom reizen 2019

Jouw investering: 1.275,--

Verblijf in Andalusië

Je verblijft 7 dagen, 6 nachten in de rustige en afgelegen accommodaties La Morata of La Caracola op basis van een gedeelde tweepersoonskamer (m/m en v/v). Wil je een eenpersoonskamer (indien nog beschikbaar), dan betaal je een toeslag (zie hieronder onder het kopje "eventuele extra uitgaven"). Onze uitstekende accommodaties zijn typisch Andalusisch (warm, hartelijk en authentiek), liggen midden in de natuur, en halen je écht even naar een andere plek.

 

Maaltijden

Drie zeer uitgebreide maaltijden per dag, en een consumptie bij lunch en avondeten zijn inbegrepen. Fruit pak je bij het ontbijt mee voor later op de dag, koffie en thee zitten ook bij het ontbijt inbegrepen. Gedurende de dag drink je water. Wil je extra koffie/thee of frisdrank, dan wordt dit aan het eind van je verblijf met de accommodatie afgerekend. Gemiddeld betalen onze deelnemers voor een hele week tussen de 10 en 20 euro.

 

Programma

Alle programmamaterialen zitten bij de prijs inbegrepen. Er gaan per reis 2 van onze trainers met je mee, ook als de groep klein blijft (overmacht daargelaten). Je ontvangt dus ook 7 dagen lang groeps- en persoonlijke coaching van onze trainers. Gedurende de programma-onderdelen, maar ook daarbuiten zijn onze trainers voor jou bereikbaar en staan zij jou bij met raad en daad.

 

Transfers

Jouw transfers per luxe personenbus van de Luchthaven Málaga naar de Accommodatie vice versa zijn - mits jouw vlucht redelijk aansluit op onze vlucht - bij de prijs inbegrepen. Het is nog een 2,5 - 3 uur rijden naar La Morata en/of La Caracola. Een Taxi kost je dan al gauw een 150 euro (enkele reis). Het is uit kostenoogpunt voor jou dus handig om je vlucht te laten aansluiten of dezelfde vlucht te nemen als door ons wordt aangegeven.

 

Welke eventuele extra uitgaven kun je nog tegenkomen?

  • vliegticket (lees hieronder meer over de vlucht)
  • eventuele af te sluiten verzekeringen
  • Extra consumpties
  • Persoonlijke uitgaven (reken op zo'n 50 euro gemiddeld)
  • Extra gemak:

Toeslag Eenpersoonskamer:                                          150 € (per week, optioneel)

Toeslag inkopen vlucht:                                                   275 €* (optioneel, zie onderaan deze pagina)

Veiligheidsgarantie

Vanuit de Vereniging van Kleine Reisorganisatoren (VvKR) en het Garantiefonds GGTO, dienen wij een verplichte bijdrage aan onze deelnemers in rekening te brengen van respectievelijk 20 en 15 euro. Door betaling van deze bijdrage heb jij de garantie dat je bij een erkende organisatie boekt.

 

Vraag naar de mogelijkheden om te betalen in termijnen!

* Vlucht inclusief?

Normaal gesproken koop je je eigen vlucht in. De luchthaven van vertrek staat - indien al bekend - op onze reiskalender. Jij krijgt van ons te horen welke vlucht wij nemen. Vertrek je vanaf een andere luchthaven, dan is het belangrijk dat jouw vlucht aansluit op die van ons. Er is door ons transfervervoer geregeld van en naar de luchthaven. 

 

Wij geven jou bericht als het minimale aantal deelnemers is bereikt. Op dat moment kun jij jouw vlucht inkopen. Wij raden jou aan dit niet eerder te doen, omdat wij niet altijd gelijk bij jouw boeking de doorgang van een reis kunnen garanderen i.v.m. het nog niet bereiken van het minimale aantal deelnemers. 

 

Toch uitbesteden? Wij houden van eerlijk!

Wil je volledig door ons ontzorgd worden, dan kopen wij graag ook jouw vlucht voor jou in. Wij berekenen hiervoor een gemiddelde toeslag/ticketprijs van 275,00 euro inclusief 15 kg ruimbagage en 10 kg handbagage).

 

Uitzondering: in het geval dat de vlucht zeer veel duurder uitvalt dan 350 euro (zeer kort van te voren boeken of schoolvakantie), dan delen wij graag het verschil met jou. Je betaalt dan de normale tickettoeslag van 275,00 euro, vermeerderd met de helft van het meerdere boven 350 euro. Je bent dan toch nog veel goedkoper uit als je ons je ticket laat boeken; wij komen jou graag hierin tegemoet.

 

De tickets ontvang je bij vertrek van de begeleiding in het geval wij jouw vlucht inkopen. Doe je dit zelf, dan dien je deze zelf mee te nemen uiteraard. 

 


Betalingprocedure Reissom:

Na boeking vragen wij van jou binnen een week een aanbetaling van 400 euro. Dit bedrag dient ter eventuele inkoping van jouw vlucht en de reservering van jouw kamer. Zes weken voor vertrekdatum betaal je het restant van de reissom. Vraag naar de mogelijkheden om jouw spirituele reis in termijnen te betalen.

Betaalgemak!

 

Online betalen via je eigen bank!

In de bevestigingsmail die je van ons ontvangt na boeking, vind je een link om jouw aanbetaling te voldoen. 

 

Sinds 1-8-2017 lid van het GGTO

Terug naar home