Specificatie Reissom

Misschien heb je nét besloten dat je het écht gaat doen, en misschien twijfel je nog. Het is natuurlijk ook best een beetje spannend, dat beseffen we maar al te goed. Jouw boeking voor deze Retraite Vakantie is de allereerste belangrijke stap naar de door jou zo gewenste verandering. Dat kunnen wij niet voor jou doen. Wij gaan jou echter wél met plezier helpen om diep in jouw gevoel af te dalen. Om af te rekenen met dat wat je nog verhindert te gáán voor je dromen. Wat een mooi cadeau geef jij jezelf dan! Laten we samen op innerlijke reis gaan op een van de mooiste plekjes in Andalusië!


Onze reizen zijn volledig verzorgd, om jou zo veel mogelijk ook thuis al te laten ontspannen. Dat betekent dat je naast de gedegen coaching van maar liefst 2 coaches (ook bij een kleine groep), je je geen zorgen hoeft te maken over je verblijfplaats, je transfers of je maaltijden. En als je daarvoor kiest, ook niet over je vlucht. 

logies

Je verblijft 7 dagen, 6 nachten onder de Andalusische sterrenhemel op basis van een gedeelde tweepersoonskamer. Wil je een eenpersoonskamer (indien nog beschikbaar), dan betaal je een toeslag. Onze accommodaties zijn typisch Andalusisch, en halen je écht even naar een andere plek.

 

Verzorging

Andalusiërs houden van lekker eten! Drie uitgebreide maaltijden per dag, en één consumptie bij lunch en avondeten zijn inbegrepen. Fruit pak je bij het ontbijt mee voor later op de dag, koffie en thee zitten ook bij het ontbijt inbegrepen. Ook voor water gedurende de dag wordt er gezorgd uiteraard (hopelijk niet in de vorm van regen!)

 

programma

Alle programmamaterialen zitten bij de prijs inbegrepen. Er gaan per reis 2 van onze trainers met je mee, ook als de groep klein blijft (overmacht daargelaten). Je ontvangt dus ook 7 dagen lang groeps- en persoonlijke coaching van onze trainers. Gedurende de programma-onderdelen, maar ook daarbuiten zijn onze trainers voor jou bereikbaar en staan zij jou bij met raad en daad.

 

vLUCHTEN EN tRANSFERS

Het inkopen door ons van jouw vlucht is optioneel. Dat doen we graag tegen een meerprijs. Jouw transfer - mits jouw vlucht redelijk aansluit op onze vlucht - is wél bij de prijs inbegrepen. Het is nog een 2,5 - 3 uur rijden naar La Morata en/of La Caracola. Het is uit kostenoogpunt voor jou dus handig om je vlucht te laten aansluiten.

 

de kleine lettertjes

Iedereen betaalt een bijdrage voor het garantiefonds en de administratieve kosten die VKKR en GGTO met zich meebrengen. En wees gerust, er zitten echt geen addertjes onder het gras.

 

 

Deze retraite is een waardevol cadeau aan, en investering in jezelf

Je boekt geen reisje Ibiza, maar een gedegen coachingsretraite. Dat betekent dat wij voor jou een omgeving creëren waar jij ook daadwerkelijk bezig kunt zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling en thema's. Dit uit zich in de accommodaties die je bezoekt, en ook in de coaching en het programma, die je van onze begeleiders ontvangt, toegespitst op de door jou gekozen reis. De verhalen van onze deelnemers laten jou zien dat dat wat jij zoekt écht binnen handbereik is. En het begint bij jouw eerste stap: kiezen voor dit cadeau aan jezelf!


Dit is jouw Reissom

Reis op basis van een gedeelde Tweepersoonskamer:        1.275€ (all-in)

Administratiekosten:                                                     25€ (verplicht)

Bijdrage garantiefonds:                                                  15€ (verplicht)

Toeslag Eenpersoonskamer:                                          150€* (optioneel)

Toeslag inkopen vlucht:                                                275€** (optioneel, zie onderstaand)

 

*Voor de Posada zijn er aparte meerprijzen. Deze vind je vermeld op de pagina accommodaties

 

welke extra uitgaven kun je nog tegenkomen?

  • Zelf af te sluiten verzekeringen
  • Extra consumpties
  • Persoonlijke uitgaven (reken op zo'n 50 euro gemiddeld)

* * Vlucht inclusief?

Normaal gesproken koop je je eigen vlucht in. De luchthaven van vertrek staat op onze reiskalender. Jij krijgt van ons te horen welke vlucht wij nemen. Vertrek je vanaf een andere luchthaven, dan is het belangrijk dat jouw vlucht aansluit op die van ons. Er is door ons transfervervoer geregeld van en naar de luchthaven. Deze transfer duurt zo'n 2,5 uur, dus het is voor jou - uit kostenoogpunt - prettig daarbij aan te sluiten. Overleg met ons over de mogelijkheden.

 

Wij geven jou bericht als het minimale aantal deelnemers is bereikt. Op dat moment kun jij jouw vlucht inkopen. Wij raden jou aan dit niet eerder te doen, omdat wij niet altijd gelijk bij jouw boeking de doorgang van een reis kunnen garanderen i.v.m. het nog niet bereiken van het minimale aantal deelnemers.

 

TOCH JE VLUCHT DOOR ONS LATEN INKOPEN?

 

Graag kopen wij ook jouw vlucht voor jou in, zodat je werkelijk alleen nog maar aan je paspoort hoeft te denken en je zonnenbrand en zorgeloos op reis kunt. Wij berekenen hiervoor een gemiddelde toeslag/ticketprijs van 275,00 euro inclusief 15 kg ruimbagage en 10 kg handbagage).

 

Uitzondering: in het geval dat de vlucht zeer veel duurder uitvalt dan 350 euro (zeer kort van te voren boeken of schoolvakantie), dan delen wij graag het verschil met jou. Je betaalt dan de normale tickettoeslag van 275,00 euro, vermeerderd met de helft van het meerdere boven 350 euro. Je bent dan toch goedkoper uit als je ons je ticket laat boeken; wij komen jou graag hierin tegemoet. De tickets ontvang je dan bij vertrek van de begeleiding.

 

Is je vlucht goedkoper dan 275,00 dan is het voor jou financieel gunstiger je eigen vlucht in te kopen. Je dient dan wel zelf te zorgen voor je reispapieren en deze ook mee te brengen naar de Luchthaven. Op deze manier houden we het eerlijk en betaal je niet extreem te veel voor een goedkoper ticket. 

 


Betalingprocedure Reissom:

Na boeking vragen wij van jou binnen een week een aanbetaling van 400 euro. Dit bedrag dient ter eventuele inkoping van jouw vlucht en de reservering van jouw kamer. Zes weken voor vertrekdatum betaal je het restant van de reissom. Vraag naar de mogelijkheden om jouw spirituele reis in termijnen te betalen.

Betaalgemak!

 

Online betalen via je eigen bank!

In de bevestigingsmail die je van ons ontvangt na boeking, vind je een link om jouw aanbetaling te voldoen. 

 

Sinds 1-8-2017 lid van het GGTO

Terug naar home