Reissom Retraites

Dit prachtige cadeau aan jouzelf vraagt om zorgvuldigheid. Zorgvuldigheid van onze kant en van jouw kant. Daarom hebben wij al voor jou gezorgd voor uitstekende accommodaties op de mooiste plekken, een diepgaand programma, volledige verzorging en je transfers. Wij vragen jou om onderstaande tekst goed te lezen. Jouw keuze voor een retraite is de allereerste belangrijke stap naar de door jou zo gewenste verandering en dat doe je niet zomaar achteloos. Je hebt beslist al de enthousiaste reisverslagen van onze deelnemers gelezen, de inhoud van de reis die je aanspreekt en de praktische info. Hier vind je - wellicht ten overvloede - gecentreerd welke onderdelen de reissom behelst.

Wat zit er in die reissom?

Onze reizen zijn volledig verzorgd, om jou zo veel mogelijk ook thuis al te laten ontspannen. Dat betekent dat je naast de gedegen coaching van maar liefst 2 coaches (ook bij een kleine groep) per reis, je je geen zorgen hoeft te maken over je verblijfplaats, je transfers of je maaltijden. En als je daarvoor kiest, ook niet over je vlucht. Hierover later meer.

Logies

Je verblijft 7 dagen, 6 nachten onder de Andalusische sterrenhemel op basis van een gedeelde tweepersoonskamer. Wil je een eenpersoonskamer (indien nog beschikbaar), dan betaal je een toeslag. Onze accommodaties zijn typisch Andalusisch, en halen je écht even naar een andere plek.

 

Verzorging

Andalusiërs houden van lekker eten! Drie uitgebreide maaltijden per dag, en één consumptie bij lunch en avondeten zijn inbegrepen. Fruit pak je bij het ontbijt mee voor later op de dag, koffie en thee zitten ook bij het ontbijt inbegrepen. Gedurende de dag drink je water. Wil je extra koffie/thee of frisdrank, dan wordt dit aan het eind van je verblijf met de accommodatie afgerekend. Gemiddeld betalen onze deelnemers voor een hele week tussen de 10 en 20 euro.

 

Programma

Alle programmamaterialen zitten bij de prijs inbegrepen. Er gaan per reis 2 van onze trainers met je mee, ook als de groep klein blijft (overmacht daargelaten). Je ontvangt dus ook 7 dagen lang groeps- en persoonlijke coaching van onze trainers. Gedurende de programma-onderdelen, maar ook daarbuiten zijn onze trainers voor jou bereikbaar en staan zij jou bij met raad en daad.

 

Transfers

Jouw transfers van de Luchthaven Málaga naar de Accommodatie vice versa zijn - mits jouw vlucht redelijk aansluit op onze vlucht - bij de prijs inbegrepen. Het is nog een 2,5 - 3 uur rijden naar La Morata en/of La Caracola. Een Taxi kost je dan al gauw een 150 euro. Het is uit kostenoogpunt voor jou dus handig om je vlucht te laten aansluiten of dezelfde vlucht te nemen als door ons wordt aangegeven.

 

De kleine lettertjes

Iedereen betaalt een bijdrage voor het garantiefonds en de administratieve kosten die VKKR en GGTO met zich meebrengen. En wees gerust, er zitten echt geen addertjes onder het gras.

 

 


Basis Reissom                                                              1.275 (op basis van gedeelde 2PK)

 

Jouw veiligheidsgarantie:

Administratiekosten:                                                         25 (verplicht)

Bijdrage garantiefonds:                                                      15 (verplicht)

                                                                                -------------------------- +

Je kunt dus al mee voor:                                         1.315

 

Extra gemak:

Toeslag Eenpersoonskamer:                                          150€*  (optioneel)

Toeslag inkopen vlucht:                                                275€** (optioneel, zie onderstaand)

Deze retraite is een waardevol cadeau aan, en investering in jezelf

Je boekt geen reisje strandvakantie, maar een gedegen coachingsretraite. Dat betekent dat wij voor jou een omgeving creëren waar jij ook daadwerkelijk bezig kunt zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling en thema's. Dit uit zich in de accommodaties die je bezoekt, en ook in de coaching en het programma, die je van onze begeleiders ontvangt, toegespitst op de door jou gekozen reis. De verhalen van onze deelnemers laten jou zien dat dat wat jij zoekt écht binnen handbereik is. En het begint bij jouw eerste stap: kiezen voor dit cadeau aan jezelf!


 

*Voor de Posada zijn er aparte meerprijzen. Deze vind je vermeld op de pagina accommodaties

 

Welke extra uitgaven kun je nog tegenkomen?

  • Zelf af te sluiten verzekeringen
  • Extra consumpties
  • Persoonlijke uitgaven (reken op zo'n 50 euro gemiddeld)

* * Vlucht inclusief?

Normaal gesproken koop je je eigen vlucht in. De luchthaven van vertrek staat - indien al bekend - op onze reiskalender. Jij krijgt van ons te horen welke vlucht wij nemen. Vertrek je vanaf een andere luchthaven, dan is het belangrijk dat jouw vlucht aansluit op die van ons. Er is door ons transfervervoer geregeld van en naar de luchthaven. 

 

Wij geven jou bericht als het minimale aantal deelnemers is bereikt. Op dat moment kun jij jouw vlucht inkopen. Wij raden jou aan dit niet eerder te doen, omdat wij niet altijd gelijk bij jouw boeking de doorgang van een reis kunnen garanderen i.v.m. het nog niet bereiken van het minimale aantal deelnemers.

 

 

Toch uitbesteden? Wij houden van eerlijk!

Graag kopen wij ook jouw vlucht voor jou in. Wij berekenen hiervoor een gemiddelde toeslag/ticketprijs van 275,00 euro inclusief 15 kg ruimbagage en 10 kg handbagage).

 

Uitzondering: in het geval dat de vlucht zeer veel duurder uitvalt dan 350 euro (zeer kort van te voren boeken of schoolvakantie), dan delen wij graag het verschil met jou. Je betaalt dan de normale tickettoeslag van 275,00 euro, vermeerderd met de helft van het meerdere boven 350 euro. Je bent dan toch goedkoper uit als je ons je ticket laat boeken; wij komen jou graag hierin tegemoet. De tickets ontvang je dan bij vertrek van de begeleiding.

 

 

Is je vlucht goedkoper dan 275,00 dan is het voor jou financieel gunstiger je eigen vlucht in te kopen. Je dient dan wel zelf te zorgen voor je reispapieren en deze ook mee te brengen naar de Luchthaven. Op deze manier houden we het eerlijk en betaal je niet extreem te veel voor een goedkoper ticket. Uiteraard mag je er nog steeds voor kiezen om ons jou in dezen te laten ontzorgen. 


Betalingprocedure Reissom:

Na boeking vragen wij van jou binnen een week een aanbetaling van 400 euro. Dit bedrag dient ter eventuele inkoping van jouw vlucht en de reservering van jouw kamer. Zes weken voor vertrekdatum betaal je het restant van de reissom. Vraag naar de mogelijkheden om jouw spirituele reis in termijnen te betalen.

Betaalgemak!

 

Online betalen via je eigen bank!

In de bevestigingsmail die je van ons ontvangt na boeking, vind je een link om jouw aanbetaling te voldoen. 

 

Sinds 1-8-2017 lid van het GGTO

Terug naar home