AdJan

Mijn verhaal, mi cuento, heb ik ooit eens opgeschreven in 2010 toen ik in Andalusië woonde. Een oud verhaal waarin een aardbeving in Griekenland mij wakker schudde en mij deed besluiten om mijn hart te volgen. Mijn hart vroeg me om de controle los te laten en me over te geven aan het universum. En het was in die overgave dat ik ervoer dat het leven met mij was. Mijn leven ging stromen. Mijn droombaan kwam op mijn pad en ik kwam thuis in de liefde. 

In 2015 keerde ik samen met mijn geliefde Marloes en mijn dochter Isabelle terug naar Nederland. Het voelde alsof we klaar waren in Andalusië en de tekens wezen naar Nederland. Later bleek dat ik in Nederland was om alles wat oud en vertrouwd was in dankbaarheid los te laten. 

Een retraite is thuiskomen bij jezelf en verbinding met jouw ziel

Inmiddels woon ik weer in Andalusië, de plek op Aarde waar ik me thuis voel. Om vanuit dit gevoel mensen te helpen thuiskomen bij zichzelf. Het is mijn missie om de eenheid in mij te realiseren. Om de mannelijke en vrouwelijke energie in mij in harmonie te brengen met elkaar. Om Hemel en Aarde in mij met elkaar te verbinden en vervolgens deze eenheid neer te zetten in de wereld, simpelweg door mezelf te zijn. Het voelt alsof alle thema´s die met mijn ego en persoonlijkheid te maken hebben, genoeg aan bod zijn gekomen. Het is klaar, vinkje erachter.

Het is mijn passie om te reizen en onderweg te zijn. Dat houdt me in het hier en nu en daarin ervaar ik dat ik LEEF. Ik verbind me met mijn ziel en met het genieten van alles wat Moeder Aarde en het universum mij te bieden hebben. Ik hou van de eenvoud, van het simpele. Ik analyseer mijn processen niet meer. Ik laat ze slechts toe. Het is alsof ik nu een verhaal schrijf dat geen verleden kent, een open boek waarin niets is ingevuld. In die zin schrijf ik misschien wel historie. 

Dit draag ik bij aan jouw spirituele reis:

Vertrouwen is mijn kracht. Met licht en luchtigheid geef ik een draai aan de zwaarte die zich in ieders leven voordoet. Dat is mijn kwaliteit. Om vanuit het zielsperspectief naar jouw en mijn leven te kijken. Want alles wat op jouw en mijn pad komt, draagt een boodschap, een les in zich. Dit te omarmen, geeft het leven een vleugje magie.

 

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten tijdens een retraite. Samen te lachen, diep te gaan, vrij te zijn, te huilen, gek te doen, stil te zijn, de liefde te voelen stromen, thuis te komen en te genieten van het wonder dat leven heet. Wil je meer van me weten…kijk dan eens op www.iam-reizen.nl

 

In Liefde,

 

Meer over AdJan zie je op zijn website:  IAM-reizen

 

email: adjan@micuento-reizen.nl 

Terug naar home