Een retraite is het cadeau van rust aan jezelf

Een hele week voor jouzelf. Een hele week waarin je aan niemand anders hoeft te denken dan jezelf. Een week waarin je beter voor jezelf mag zorgen dan je dat misschien normaal gesproken doet. Simpelweg omdat je er de rust niet voor vindt. 

Zijn deze woorden muziek in jouw oren, dan ben je bij Mi Cuento Reizen aan het goede adres. Een retraite met ons is namelijk niet alleen een cadeautje, maar eigenlijk een heel feest, met allemaal kleine cadeautjes. En op jouw retraite nodigen wij jou uit om van elke dag een feestje te maken. Laat je inspireren door het programma en geniet van deze spirituele vakantie!

Retraite in het buitenland, fysieke rust

Allereerst verblijf je in prachtige accommodaties middenin of bij bijzondere natuurplekken in het altijd warme Andalusië. Het feit dat deze spirituele reizen plaatsvinden in het buitenland, maakt al dat je letterlijk uit je vaste omgeving wordt gehaald. Omdat er een fysieke afstand is, is het daadwerkelijk eenvoudiger om ook mentaal afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen, en juist de verbinding met jezelf dichterbij te halen. Een retraite stellen wij gelijk aan de diepgang, maar het is alleszins ook een spirituele vakantie, omdat wij begrijpen dat je ook graag wilt genieten van omgeving en lekker eten en een stukje ontspanning. Het is dus een fijne combinatie van een diepgaande retraite en een ontspannende vakantie.

Retraite met kleinere groepen

Onze retraites kenmerken zich door persoonlijke aandacht. Wij vinden het heel belangrijk dat jij zowel steun van de groep hebt in jouw groepsretraite, als dat de groep niet zo groot is, dat jij als individu verdwijnt tussen al die mensen. Onze spirituele reizen zijn dan ook zodanig opgebouwd, dat er zowel ruimte is voor groepsinteractie, als dat onze begeleiding paraat staat voor jouw persoonlijke vraagstukken. 

groepsreizen retraite spirituele reis