Stilteretraite in Andalusië


Stilte is de zachte kracht, die jou leidt langs het pad naar jouw hart. Als je vertraagt, als je blik naar binnen is gericht en er geen afleiding meer is van de buitenwereld, wat kom jij dan tegen? En wie is de persoon die je daar van binnen gaat ontmoeten?

 

Hoe werken wij met de stilte in deze retraite?

In deze stilteretraite ga je vanuit verstilling en vertraging leren zonder oordeel te kijken naar alles wat er in jou en om jou aanwezig is. Je leert loslaten wat je niet dient, je leert verdiepen wat er in wezen al aanwezig is. Gaandeweg de week ga je steeds meer verbinden met jouw hart, jouw kern.De stilte wordt in deze groepsreis op een rustige en passende manier steeds dichterbij gehaald.  

Stilteretraite, Stilte retraite, meditatievakantie, spirituele vakantie buitenland

Op de eerste dag maak je kennis met jouw mede-reizigers en is er tijd om te landen en te gronden. Je gaat samen met je reisgenoten onderzoeken wat jij meeneemt in de stilte. Na deze dag vragen wij jou om echt te kiezen voor de stilte. Dat betekent dat wij ook tijdens de maaltijden niet met elkaar spreken, dat je wordt verzocht om je telefoon uit te zetten (de reisleiding is ingeval van nood bereikbaar), je neemt van thuis geen leesmateriaal mee en ook geen geluidsdragers. Wanneer het jouw proces dient, is het toegestaan om een schrijfboekje bij te houden. Je bent dan zo'n 4 dagen volledig in de stilte ondergedompeld.

 

Persoonlijk contact met jouw begeleiders is mogelijk, indien dit jouw proces en de verdieping van jouw stilte dient. Bijzonderheden daarover volgen aan het begin van jouw reis.

Een echte groepsreis met een individueel karakter!

Het programma dat jou wordt aangeboden tijdens deze retraite heeft tot doel de stilte te verdiepen en jouw verbinding met die stilte en met jouzelf. Er zullen diverse meditaties zijn, elke dag weer, in diverse verrassende vormen, zowel verstillend als bewegend. Verder zijn er stiltewandelingen in het programma opgenomen.

 

De stilte is ontspannend en helend, het geeft heldere inzichten en kracht. Ondanks dat deze reis een groepsreis is, heeft deze reis een individueel karakter. We maken wel gebruik van de kracht en de energie van de groep.

 

De Stilteretraite in Andalusië is het geschenk van rust aan jouzelf.

 

Naar Latifa-reis in Andalusië-->

 

Spirituele vakantie buitenland, retraite week buitenland

 

 De stilteretraite vindt normaal gesproken plaats in het sfeervolle hotel Hotel Rural El Cerro de Hijar in Tolox. Je verblijft op basis van een eenpersoonskamer*.

 

LET OP! De stilteretraite van 15 - 21 oktober 2017 vindt bij uitzondering plaats in de sfeervolle Casa Rural La Morata in Las Casillas (Jaén) 

 

.

 

 

Accommodatie bekijken?

Retraite boeken, spirituele reis boeken

Naar het boekingsformulier!

Terug naar home