spirituele reis

Latifa-reis in Andalusië

Meditatie vakantie in Spanje: zachte kracht!

Leven in vrijheid, vertrouwen en harmonie, dat is de onderstroom van deze bijzondere meditatie vakantie. Elke dag staat één van de thema's van de Latifa-meditatie centraal in jouw spirituele reis. In het magische Andalusië ga je onder meer kijken en voelen wat jouw verlangen is, hoe het staat met liefde en zelfliefde, hoe je weer kunt vertrouwen en hoe je los kunt laten wat je niet meer dient, om je in volle overgave aan het leven te wijden. De krachtige affirmaties in deze liefdevolle meditatie, brengen jou tijdens deze spirituele reis, subtiel en toch heel concreet, in contact met de wijsheid van je lichaam en hart. 


Meditatie vakantie: levensthema's

Kern van deze meditatie vakantie in Spanje:

Tijdens dit innerlijke avontuur ga je elke dag kennismaken met één van de zeven mooie thema's die in hun eenvoud centraal staan in de Latifa-reis, namelijk: Zijn, Verlangen, Hoop, Geloof en vertrouwen, Loslaten, Liefde en Overgave. Wanneer je deze meditatie in zijn geheel uitspreekt, lijkt het een verzoek te zijn aan ons eigen hart en daarmee aan dat van de wereld: "Laat mij voelen dat ik besta, laat mij de vrijheid zien van mijn verlangen, laat mij loslaten in vertrouwen en laat mij oneindig liefhebben; ik ben er klaar voor!" 

 

Wil jij ook leven in harmonie, vrijheid en liefde? Kom dan voelen wat er met jou en in jou gebeurt als je jouw lichaam aanraakt op de plekken van jouw verlangen, van je liefhebben, van je acceptatie. Hoe kun je jouw verlangen ook concreet maken? Durf je af en toe de controle hierin laten varen en hulp te vragen? Hoe kun je omgaan met dat wat jou verhindert in jouw kracht te staan? Leef jij in vertrouwen? Wat als je oprecht kunt uitspreken "ik ben bereid".. de puurste vorm van overgave aan het leven. Kun je misschien nu je dit leest al een kléin tipje voelen van de grote vrijheid die dat jou brengt?

 

Elke zin van deze bijzondere Latifa-meditatie, die zachtheid, inspiratie en moeiteloosheid in zich lijkt te dragen, begint met het woordje "Ik". Daarmee sta je heel bewust elke dag in jouw eigen middelpunt in deze meditatie vakantie. Hoe lang is het geleden voor jou dat je écht voor jezelf hebt gekozen en jouw "ik" voorop hebt gezet?


Meditatie vakantie: programma Latifa-reis

spirituele reis, retraite

In deze spirituele reis nemen wij je elke dag wat diepgaander mee in een van de thema's van de Latifa-meditatie. Doorgaans begin je op dag 1 met de woorden 'Ik Besta" en eindig je op dag 7 met de woorden "Ik Ben Bereid". Wij zullen je vragen om je te verbinden met deze thema's en jou op allerhande manieren prikkelen om jouw inspiratie hierin te vinden. In de wijdse omgeving van ons hotel, kun je in alle rust gaan ervaren hoe het voelt om hoofd en hart met elkaar in harmonie te laten zijn.

 

Het programma bestaat o.a. uit diverse meditaties (dit kunnen ook bewegingmeditaties zijn) groeps-, individuele en duo-oefeningen, alsook stiltemomenten die jou laten voelen en ervaren. Soms wordt er ook gekozen voor een stiltedag of een stiltewandeling. De invulling van het definitieve programma gaat intuïtief en is op de groep toegespitst. Er is daarnaast voldoende tijd voor ontspanning om jouw ervaringen een plaatsje te geven. Dit alles op open, liefdevolle wijze, waarbij ook de humor niet mag ontbreken. In deze meditatie vakantie komen spiritualiteit en vakantie samen.  De Latifa-reis is een onvergetelijke, diepgaande en inspirerende meditatie vakantie! Ben jij bereid?

Locatie meditatie vakantie in Spanje:

Retraite, Retraite Week, Spirituele Reis, Buitenland

Deze groepsreizen vinden doorgaans plaats in onze accommodatie La Caracola te Andújar. Je verblijft op basis van een gedeelde tweepersoonskamer. In onze reiskalender kun je zien wanneer deze reis wordt georganiseerd.

Meditatievakantie - prijs

Lengte reis: 7 dagen, 6 nachten;

Verzorging: volpension, inclusief 1 consumptie bij maaltijden;

Vanafprijs p.p.:  1.275

 

Ga naar de specificatie van deze reissom.

BOEKEN?

spirituele reis boeken

Terug naar home