Latifa-reis in Andalusië

Meditatie Vakantie

Een Meditatie Vakantie die draait om JOU!

Een leven in vrijheid, vertrouwen en harmonie, dat is de onderstroom van de prachtige en rakende Latifa-meditatie. Deze Latifa-meditatie staat centraal in jouw reis. Duik mee in de diepgaande levensthema's van de Latifa. De krachtige affirmaties in deze meditatie stellen je tevens een vraag: in hoeverre durf ik te verlangen en vertrouwen. Voel ik mij welkom bij mijzelf en anderen? Hoe zit het met (zelf)liefde? Wat ben ik bereid los te laten, omdat het mij niet meer dient? Stap voor stap ga je de vrijheid ervaren van overgave aan het leven. 


 

 

Ik Besta

Ik Verlang

Ik Hoop

Ik Geloof en Vertrouw

Ik Laat Los

Ik heb Lief

Ik ben Bereid

 

Deze meditatie lijkt een een krachtig verzoek te zijn aan je hart en het leven: "Laat mij voelen dat ik besta, laat mij de vrijheid zien van mijn verlangen, laat mij loslaten in vertrouwen en laat mij oneindig liefhebben; ik ben er klaar voor!" 

Meditatie Vakantie


Programma van deze Meditatie Vakantie

In deze spirituele reis nemen wij je elke dag op diverse manieren mee in een van de thema's van de Latifa-meditatie. Doorgaans begin je op dag 1 met de woorden 'Ik Besta" en eindig je op dag 7 met de woorden "Ik Ben Bereid". Je gaat voelen en beleven, wat deze thema's voor jou betekenen. Gaandeweg, ga je door het zorgvuldige programma steeds meer verbinding maken met wat er diep in jou leeft: je verlangens, je eigenwaarde, je hoop, dat wat je hindert en je los te laten hebt, je liefde!

 

Het programma bestaat o.a. uit diverse meditaties (dit kunnen ook bewegingmeditaties zijn) groeps-, individuele en duo-oefeningen (ervarings- en belevingsoefeningen), alsook stiltemomenten. Soms wordt er ook gekozen voor een stiltedag of een stiltewandeling. De invulling van het definitieve programma gaat intuïtief en is op de groep toegespitst. Niet elke deelnemer komt immers met dezelfde vragen. Ook brengen onze begeleiders elk hun eigen expertise mee. 

 

Er is in deze meditatie vakantie daarnaast voldoende tijd voor ontspanning en om jouw ervaringen een plek te geven.   

 

De Latifa-reis is een onvergetelijke, diepgaande en inspirerende meditatie vakantie! 

Effect van deze Meditatie Vakantie

De diepgaande thema's van deze meditatie vakantie brengen je gelijk bij je gevoel. De reis laat jou ervaren dat jij jezelf op de eerste plek mag zetten. Je gaat voelen dat je niet alleen goed bent zoals je bent, maar geweldig en uniek, gewoon omdat jij JIJ bent.. Je hart gaat zo steeds meer openen. Dat openen van je hart, brengt je ook bij je dromen, je wensen, je verlangens. Dat wat niet meer bij je past, laat je liefdevol los. Zo komt er gedurende deze retraiteweek steeds meer ruimte voor acceptatie, een leven in vrijheid, voor liefde, blijdschap... ruimte voor jou.

 

De deelnemers aan deze meditatie vakantie ervaren tijdens en na de reis ontspanning en rust, plezier, lichaamsbewustzijn, meer zelfvertrouwen en -liefde, balans, duidelijke en praktische inzichten, zin in het leven.

 

Ben jij bereid helemaal JÁ tegen jezelf te zeggen?


Meditatie vakantie - investering

Lengte reis: 7 dagen, 6 nachten;

Incl: verblijf, volpension, transfers, begeleiding door 2 coaches

Al voor p.p.:  1.275,--

 

Ga naar de specificatie van deze reissom.


Vragen?

 


Terug naar home