Latifa-reis in Andalusië

spirituele reis: zachte kracht!

Elke dag staat één van de thema's van de Latifa-meditatie centraal in jouw spirituele reis. In deze mooie streek in Zuid-Spanje ga je onder meer kijken en voelen wat jouw verlangen is, hoe de liefde in jouw leven is, hoe je weer kunt vertrouwen en hoe je los kunt laten wat je niet meer dient. Subtiele ervaringsoefeningen in de groep of individueel vormen jouw pad in deze liefdevolle retraite, die een toonbeeld is van zachte kracht.


spirituele reis, retraite

Spirituele reis: levensthema's

Kern van deze spirituele reis:

Tijdens dit innerlijke avontuur ga je elke dag kennismaken met één van de zeven mooie thema's die in hun eenvoud centraal staan in de Latifa-reis, namelijk: Zijn, Verlangen, Hoop, Geloof en vertrouwen, Loslaten, Liefde en Overgave. Wanneer je deze meditatie in zijn geheel uitspreekt, lijkt het een verzoek te zijn aan ons eigen hart en daarmee aan dat van de wereld: "Laat mij voelen dat ik besta, laat mij de vrijheid zien van mijn verlangen, laat mij loslaten in vertrouwen en laat mij oneindig liefhebben; ik ben er klaar voor!" 

 

Wil jij ook leven in harmonie, vrijheid en liefde? Kom dan voelen wat er met jou en in jou gebeurt als je jouw lichaam aanraakt op de plekken van jouw verlangen, van je liefhebben, van je acceptatie? Hoe kun je jouw verlangen concreet maken? Kun je de controle hierin laten varen en hulp vragen? Hoe kun je omgaan met dat wat jou verhindert in jouw kracht te staan? Leef jij in vertrouwen? Wat als je oprecht kunt uitspreken "ik ben bereid".. de puurste vorm van overgave aan het leven. Kun je misschien een kléin tipje voelen van de grote vrijheid die dat jou brengt?

 

Elke zin van deze bijzondere meditatie, die zachtheid, inspiratie en moeiteloosheid in zich draagt, begint met het woordje "Ik". Daarmee zet jij jezelf heel bewust elke dag in jouw eigen middelpunt in deze spirituele reis Hoe lang is het geleden voor jou dat je écht voor jezelf hebt gekozen en jouw "ik" voorop hebt gezet?


Programma spirituele reis Latifa-reis

Meditatievakantie, retraite, retraite week, spirituele reis buitenland

 

In deze spirituele reis nemen wij je elke dag mee in een van de thema's van de Latifa-meditatie. Wij zullen je vragen om je te verbinden met deze thema's en jou prikkelen om jouw inspiratie hierin te vinden. In de wijdse omgeving van ons hotel, kun je in alle rust gaan ervaren hoe het voelt om hoofd en hart met elkaar in harmonie te laten zijn.

 

 

Het programma bestaat uit diepgaande meditaties, groeps-, individuele en duo-oefeningen, alsook stiltemomenten die jou laten voelen en ervaren, soms wordt er ook gekozen voor een stiltedag of een stiltewandeling. De invulling van het definitieve programma gaat intuïtief en op de groep toegespitst. Er is daarnaast voldoende tijd voor ontspanning om jouw ervaringen een plaatsje te geven. Dit alles op open, liefdevolle wijze, waarbij ook de humor niet mag ontbreken. In deze meditatie vakantie komen spiritualiteit en vakantie samen.  De Latifa-reis is een onvergetelijke, diepgaande en inspirerende spirituele vakantie! Ben jij bereid?

Locatie spirituele reis:

Retraite, Retraite Week, Spirituele Reis, Buitenland

Deze groepsreizen vinden ofwel plaats in La Caracola ofwel in El Cerro de Hijar Je verblijft op basis van een gedeelte tweepersoonskamer. In onze reiskalender kun je zien welke reis waar wordt georganiseerd. 

 

 

Accommodaties bekijken?

BOEK OF NEEM EEN OPTIE!

spirituele reis boeken
spirituele reis

Terug naar home