Latifa-reis in Andalusië

Meditatie Vakantie

Een Meditatie Vakantie die draait om JOU!

Leven in vrijheid, vertrouwen en harmonie, dat is de onderstroom van de prachtige en rakende Latifa-meditatie. Elke dag staat één van de levensthema's van de Latifa-meditatie centraal in jouw reis. In ontspannen sfeer, duik je in het diepgaande programma van deze subtiele meditatie vakantie. In het magische Andalusië ga je onder meer contact maken met je diepste verlangens. Je gaat kijken hoe het staat met liefde en zelfliefde, hoe je weer kunt vertrouwen en hoe je los kunt laten wat je niet meer dient. De vrijheid die je dat geeft, geeft je energie, levensvreugde en zelfvertrouwen.


 

Ik Besta

Ik Verlang

Ik Hoop

Ik Geloof en Vertrouw

Ik Laat Los

Ik heb Lief

Ik ben Bereid

 

Wanneer je deze meditatie in zijn geheel uitspreekt, lijkt het een verzoek te zijn aan ons eigen hart en daarmee aan dat van de wereld: "Laat mij voelen dat ik besta, laat mij de vrijheid zien van mijn verlangen, laat mij loslaten in vertrouwen en laat mij oneindig liefhebben; ik ben er klaar voor!" 

Meditatie Vakantie

Effect van deze Meditatie Vakantie

Deze meditatie vakantie gaat jou helemaal in het middelpunt zetten van jouw éigen belangstelling.

 

Je gaat voelen dat je niet alleen goed bent zoals je bent, maar geweldig en uniek, gewoon omdat jij JIJ bent.. Je gaat je hart steeds meer openen voor jezelf, voor je naasten, de wereld om je heen. Dat openen van je hart, brengt je ook bij je dromen, je wensen, je verlangens. Dat wat niet meer bij je past, laat je liefdevol los. Zo komt er gedurende deze retraiteweek steeds meer ruimte voor jouw authentieke zelf. Voor acceptatie, een leven in vrijheid, voor liefde, blijdschap... voor jou.

 

Deze meditatievakantie geeft je ontspanning en rust, plezier, lichaamsbewustzijn, duidelijke en praktische inzichten en laat je stil staan bij wat je nu écht van binnen voelt.

 

Programma van deze Meditatie Vakantie

In deze spirituele reis nemen wij je elke dag diepgaand mee in een van de thema's van de Latifa-meditatie. Doorgaans begin je op dag 1 met de woorden 'Ik Besta" en eindig je op dag 7 met de woorden "Ik Ben Bereid". Je gaat voelen en beleven, wat deze thema's voor jou betekenen. Gaandeweg, ga je door het zorgvuldige programma steeds meer verbinding maken met wat er diep in jou leeft: je verlangens, je eigenwaarde, je hoop, dat wat je hindert en je los te laten hebt, je liefde!

 

Het programma bestaat o.a. uit diverse meditaties (dit kunnen ook bewegingmeditaties zijn) groeps-, individuele en duo-oefeningen (ervarings- en belevingsoefeningen), alsook stiltemomenten. Soms wordt er ook gekozen voor een stiltedag of een stiltewandeling. De invulling van het definitieve programma gaat intuïtief en is op de groep toegespitst. Niet elke deelnemer komt immers met dezelfde vragen. Ook brengen onze begeleiders elk hun eigen expertise mee. 

 

Er is in deze meditatie vakantie daarnaast voldoende tijd voor ontspanning en om jouw ervaringen een plek te geven.   

 

De Latifa-reis is een onvergetelijke, diepgaande en inspirerende meditatie vakantie! 


Meditatie vakantie - prijs

Lengte reis: 7 dagen, 6 nachten;

Incl: verblijf, volpension, transfers, begeleiding door 2 coaches

Prijs p.p.:  1.275,--

 

Ga naar de specificatie van deze reissom.


Terug naar home