Latifa-reis in Andalusië

Meditatie Vakantie

Een Meditatie vakantie rondom Zachte Kracht!

Leven in vrijheid, vertrouwen en harmonie, dat is de onderstroom van deze bijzondere meditatie vakantie. Elke dag staat één van de thema's van de Latifa-meditatie centraal in jouw reis. In het magische Andalusië ga je onder meer kijken en voelen wat jouw verlangen is, hoe het staat met liefde en zelfliefde, hoe je weer kunt vertrouwen en hoe je los kunt laten wat je niet meer dient, om voluit te gaan leven. De krachtige affirmaties in deze liefdevolle meditatie, brengen jou tijdens deze meditatie vakantie, subtiel en toch heel concreet, in contact met de wijsheid van je lichaam en hart. 


Ik Besta

Ik Verlang

Ik Hoop

Ik Geloof en Vertrouw

Ik Laat Los

Ik heb Lief

Ik ben Bereid

 

Wanneer je deze meditatie in zijn geheel uitspreekt, lijkt het een verzoek te zijn aan ons eigen hart en daarmee aan dat van de wereld: "Laat mij voelen dat ik besta, laat mij de vrijheid zien van mijn verlangen, laat mij loslaten in vertrouwen en laat mij oneindig liefhebben; ik ben er klaar voor!" 

Meditatie Vakantie

Kern van deze Meditatie Vakantie

Deze meditatie vakantie gaat jou helemaal in het middelpunt zetten van jouw éigen belangstelling. Misschien heeft er iemand namelijk jou ooit een keer het gevoel gegeven dat jij niet goed was zoals je was en ben jij dat gaan geloven. 

 

Misschien ben je in de liefde wel ooit dusdanig gekwetst, dat je hart is dicht gegaan en je nu vooral in en vanuit je hoofd leeft. Hoe kun je je dan weer openen? 

 

Wat als je vooral voor anderen hebt geleefd, gezorgd en gerend, alleen maar de verlangens van anderen hebt vervuld, hoe kun je dan nog bij je eigen verlangen?

 

Hoe kun je vanuit vrijheid en harmonie leven als je dat, wat jou verhindert voluit te leven, niet durft of kunt loslaten?

 

Als je de verbinding met jezelf, om welke reden dan ook, geheel of gedeeltelijk bent kwijtgeraakt, ben je dan nog wel jezelf? Kun je je grenzen dan nog aangeven, ben je dan nog wel vrij?

 

Lees hier welke thema's onze reizigers zoal meebrengen in onze reizen!

Programma van deze Meditatie Vakantie

In deze spirituele reis nemen wij je elke dag diepgaand mee in een van de thema's van de Latifa-meditatie. Doorgaans begin je op dag 1 met de woorden 'Ik Besta" en eindig je op dag 7 met de woorden "Ik Ben Bereid". Je gaat voelen en beleven, wat deze thema's voor jou behelzen. Gaandeweg, ga je door het zorgvuldige programma steeds meer verbinding maken met wat er diep in jou leeft: je verlangens, je eigenwaarde, je hoop, dat wat je hindert en je los te laten hebt, je liefde!

 

Het programma bestaat o.a. uit diverse meditaties (dit kunnen ook bewegingmeditaties zijn) groeps-, individuele en duo-oefeningen (ervarings- en belevingsoefeningen), alsook stiltemomenten. Soms wordt er ook gekozen voor een stiltedag of een stiltewandeling. De invulling van het definitieve programma gaat intuïtief en is op de groep toegespitst. Niet elke deelnemer komt immers met dezelfde vragen. Ook brengen onze begeleiders elk hun eigen expertise mee. 

 

Er is daarnaast voldoende tijd voor ontspanning om jouw ervaringen een plaatsje te geven. Dit alles op open, liefdevolle wijze, waarbij ook de humor niet mag ontbreken. In deze meditatie vakantie komen spiritualiteit en vakantie samen.  De Latifa-reis is een onvergetelijke, diepgaande en inspirerende meditatie vakantie! 


Meditatie vakantie - prijs

Lengte reis: 7 dagen, 6 nachten;

Verzorging: volpension, inclusief 1 consumptie bij maaltijden;

Vanafprijs p.p.:  1.275,--

 

Ga naar de specificatie van deze reissom.


Enthousiast en gelijk deze meditatie vakantie boeken?

Graag wil ik eerst nog persoonlijk contact!


Terug naar home