Latifa-reis in Andalusië

Meditatie Vakantie

Een Meditatie Vakantie die draait om JOU!

Een leven in vrijheid, vertrouwen en harmonie, dat is de onderstroom van de prachtige en rakende Latifa-meditatie. Deze Latifa-meditatie staat centraal in jouw reis. Duik mee in de diepgaande levensthema's van de Latifa-reis. De krachtige affirmaties van de Latifa stellen je tevens een vraag: in hoeverre durf ik te verlangen en vertrouwen. Voel ik mij welkom bij mijzelf en anderen? Hoe zit het met (zelf)liefde? Wat ben ik bereid los te laten, omdat het mij niet meer dient? Dag na dag zet je jezelf op die allereerste plek en ga je de vrijheid en het vertrouwen ervaren van overgave aan het leven.


 

 

Ik Besta

Ik Verlang

Ik Hoop

Ik Geloof en Vertrouw

Ik Laat Los

Ik heb Lief

Ik ben Bereid

 

Deze meditatie lijkt een een krachtig verzoek te zijn aan je hart en het leven: "Laat mij voelen dat ik besta, laat mij de vrijheid zien van mijn verlangen, laat mij loslaten in vertrouwen en laat mij oneindig liefhebben; ik ben er klaar voor!" 

Meditatie Vakantie


Programma van deze Meditatie Vakantie

In de Latifa-reis nemen wij je elke dag op diverse manieren mee in een van de thema's van de Latifa-meditatie. Doorgaans begin je op dag 1 met de woorden 'Ik Besta" en eindig je op dag 7 met de woorden "Ik Ben Bereid". Je gaat voelen en beleven, wat deze thema's voor jou betekenen. Gaandeweg, ga je door het zorgvuldige programma steeds meer verbinding maken met wat er diep in jou leeft: je verlangens, je eigenwaarde, je hoop, dat wat je hindert en je los te laten hebt, je liefde. Binnen de bestaande affirmaties, neem je jouw eigen vragen en thema's mee.

 

Het programma bestaat o.a. uit diverse meditaties (dit kunnen ook bewegingmeditaties zijn) groeps-, individuele en duo-oefeningen (ervarings- en belevingsoefeningen), alsook stiltemomenten. Soms wordt er ook gekozen voor een stiltedag of een stiltewandeling. De invulling van het definitieve programma gaat intuïtief en is op de groep toegespitst. Niet elke deelnemer komt immers met dezelfde vragen. Ook brengen onze begeleiders elk hun eigen expertise mee. 

 

Er is in deze meditatie vakantie daarnaast voldoende tijd voor ontspanning en om jouw ervaringen een plek te geven.   

 

De Latifa-reis is een onvergetelijke, diepgaande en inspirerende meditatie vakantie! 


Effect van deze Meditatie Vakantie

De deelnemers aan deze meditatie vakantie ervaren tijdens en na de reis ontspanning en meer energie, plezier, lichaamsbewustzijn, meer zelfvertrouwen en -liefde, balans. De duidelijke en praktische inzichten die de reis geeft, geeft hen weer zin in het leven

Dit zeggen onze deelnemers over de Latifa-reis:

  • "Wat een heerlijke bevrijding. Ik voel het weer stromen, ben verzacht en verbonden" (Josje)
  • "Wat een magische ervaring. Ik heb me nog nooit zó senang en verbonden gevoeld met mijzelf"(Mariam)
  • "Dit is het mooiste geschenk, dat ik mezelf ooit gegeven heb. 1000x dank dat deze reis bestaat!" (André)
  • "Man, wat heeft deze reis mij veel gebracht. De onderste steen kwam boven en is op zijn plek gevallen" (Jan)

 


Ben jij bereid helemaal JÁ tegen jezelf te zeggen?


Latifa-reis - jouw investering:

Lengte reis: 7 dagen, 6 nachten;

Incl: verblijf, volpension, transfers, begeleiding door 2 coaches

Al voor p.p.:  1.275,--

 

Ga naar de specificatie van deze reissom.


Vragen?

 


Terug naar home