Rituelen-reis

een bijzonder krachtige spirituele retraite in Andalusië

Rituelenreis

Bekrachtig de Loop van jouw Leven in deze spirituele retraite

Ben je nieuwsgierig naar en sta je open voor de magie van het leven? Ben je er klaar voor om je oude leven vanuit een nieuw perspectief te bekijken? Is het jouw verlangen om vrij te zijn en ben je bereid om daartoe jezelf helemaal toe te laten en te accepteren? Deze rituelen-reis laat praktische rituelen, op een diepgaande en mooie, rakende manier, samenvloeien met de verwondering waarmee je verschillende stadia van jouw leven opnieuw gaat ervaren. En wanneer je dan open staat voor de kracht van de natuur om je heen, gebeuren er magische dingen...


Rituelenreis

Ben jij bereid jezelf helemaal te omarmen?

Zie

Verwonder

Aanvaard

Houd vast

Laat liefdevol los

Verwelkom

Bekrachtig

Heb lief

Leef

 

Opnieuw je leven beleven. Elk deel van jou, elke levensfase opnieuw bekijken, liefdevol vasthouden, liefdevol weer loslaten in vrijheid. Een rakend ritueel bekrachtigt dat heilige moment. Eenwording met wie jij bent.

 Spirituele Retraite Rituelen-reis - Programma

Opzet van deze Rituelenreis in Andalusië

Zo ziet jouw spirituele retraite er concreet uit:

  • Dag 1: Deze dag staat in het teken van aankomen op de plek, landen in jezelf, kennismaking met de reis en jouw medereizigers.
  • Dag 2: Je reist terug naar je geboorte en jouw kinderjaren, o.a. naar het moment waarop je uit zelfbescherming besloot om jezelf af te sluiten of om je anders voor te doen dan wie je in wezen bent. Met het geboorteritueel omarm je weer jouw innerlijk kind en bekrachtig je zijn of haar stralende aanwezigheid.
  • Dag 3: De adolescentie. Je gaat terug naar de periode van de jong volwassenheid. De weg naar het op eigen benen staan, het ontdekken van de seksualiteit, de ontwikkeling tot man of vrouw. Tijdens deze dag doorvoel je of er nog remmingen zijn, angsten, schaamte. Het adolescentie ritueel opent je, geeft je vertrouwen in jezelf, in je eigen kracht en authenticiteit.  
  • Dag 4: De dag van de vrouwelijke kracht. Je geeft weer ruimte aan jouw creatieve vermogens, jouw zachtheid en innerlijke wijsheid, jouw kwetsbaarheid en de kracht van overgave.
  • Dag 5: De dag van de mannelijke kracht. Je bent bereid om te staan voor jouw idealen, de daad bij het woord te voegen, om het vrouwelijke in jou te beschermen zodat ze ongestoord kunt creëren en ontvangen.
  • Dag 6: Ritueel van het Heilig Huwelijk. Middels dit ritueel verenig je de vrouwelijke met de mannelijke energie in jou opdat ze als een eenheid door het leven gaan.
  • Dag 7: Dit laatste ritueel geef je zelf vorm. En zo maak je voor en met jezelf een begin met de missie die jij voor ogen hebt in dit leven.

We maken verder gebruik in deze rituelenreis van beweging, dans, meditatie, visualisatie, creatieve en interactieve opdrachten, stilte. We zijn afgestemd op het moment en wat daarin past. We zijn zoveel mogelijk buiten, want we nemen graag de kracht van de natuur mee in onze rituelen: de wind, de aarde, de lucht, de bomen, het water.. De invulling van het definitieve programma gaat intuïtief en is op de groep toegespitst. Niet elke deelnemer komt immers met dezelfde vragen. Ook brengen onze begeleiders elk hun eigen expertise mee. 

 

Lees hier over de thema's die onze deelnemers zoal meenemen in onze reizen.

 

Rituelen-reis - effect van deze Spirituele Retraite

Het magisch ritueel laat je bewust zakken in de diepe lagen van je onderbewustzijn. Het is een krachtige manier om belangrijke gebeurtenissen of perioden in je leven te verankeren in jezelf. Om heel concreet en tastbaar intenties te bekrachtigen en om afspraken met jezelf te bezegelen. Bij deze spirituele retraite, Magisch Ritueel, maken we vooral gebruik van de natuur, van symboliek, van vuur en water, van poorten die de toegang vormen naar jouw nieuwe wereld.  

 

Met open mind en open hart ga je liefdevolle aandacht geven aan datgene in jou wat je misschien wat moeilijker laat zien aan de buitenwereld, maar daarmee ook aan jezelf. Je wordt uitgenodigd om vanuit je hart te vergeven en dankbaar te zijn voor de situaties die jou gemaakt hebben tot wie jij nu bent. Het is een helende reis van innerlijke bevrijding zodat je, vrij van ruis, jouw dromen, verlangens en missie kunt leven. 

 

Rituelen-reis op een Magische Locatie

Je verblijft tijdens jouw spirituele retraite op La Caracola. Een rustgevende plek midden in de natuur van de Sierra de Andújar nabij het iets grotere plaatsje Andújar in de Provincie Jaén. Een gastvrij 'paradijs' met overvloedige en pure natuur die je proces vaak spiegelt. Naast La Caracola is een groot ongerept privé landgoed, eigendom van de eigenaar van La Caracola, waar wij exclusief gebruik van mogen maken. Het is alsof je je hier in een sprookjeswereld bevindt. Een magisch stukje natuur van mos, een variëteit aan bomen en struiken, grote rotsen en loslopende paarden. Een decor van puurheid dat als een stille aandachtige getuige aanwezig is bij jouw inwijdingen.

Rituelen-reis - Ben jij bereid te investeren in jezelf?

Lengte reis: 7 dagen, 6 nachten;

Inclusief: verblijf, volpension, transfers en begeleiding door 2 coaches

Al voor p.p.:  1.275

Ga naar de specificatie van deze reissom.

Vragen?

 


Terug naar home