Magisch Ritueel, een bijzondere spirituele retraite in Andalusië

Rituelenreis

Bekrachtig de Loop van jouw Leven in deze spirituele retraite

Ben je nieuwsgierig naar en sta je open voor de magie van het leven? Ben je er klaar voor om je oude leven vanuit een nieuw perspectief te bekijken? Is het jouw verlangen om vrij te zijn en ben je bereid om jezelf in die vrijheid helemaal toe te laten en te accepteren? Magisch Ritueel is een rituelenreis waar je middels verschillende diepgaande en mooie, rakende rituelen wordt ingewijd in de verschillende stadia van jouw leven. Je maakt opnieuw een reis door jouw leven om de magie in jou opnieuw te laten opbloeien.


Rituelenreis

Zie

Verwonder

Aanvaard

Houd vast

Laat liefdevol los

Verwelkom

Bekrachtig

Heb lief

Leef

 

Opnieuw je leven beleven. Elk deel van jou, elke levensfase opnieuw bekijken, liefdevol vasthouden, liefdevol weer loslaten in vrijheid. Een rakend ritueel bekrachtigt dat heilige moment. Eenwording met wie jij bent.

 


Spirituele Retraite - Kern

Het magisch ritueel laat je zakken in diepere lagen. Het is een krachtige manier om keerpunten in je leven te verankeren in jezelf. Om intenties en bereidheid te bekrachtigen en om afspraken met jezelf te bezegelen. Bij deze spirituele retraite, Magisch Ritueel, maken we vooral gebruik van de natuur, van symboliek, van vuur en water, van poorten die de toegang vormen naar jouw nieuwe wereld.  

 

In onze accommodatie La Caracola, waar de magische plekken volop aanwezig zijn, ga je in deze rituelenreis vanuit bereidheid en met open blik en hart doorvoelen wat zich bij jou aandient. Zo ga je liefdevolle aandacht geven aan datgene in jou wat nog niet het licht heeft mogen zien. Je wordt uitgenodigd om vanuit je hart te vergeven en dankbaar te zijn voor de situaties die jou gemaakt hebben tot wie jij nu bent. Het is een helende reis van innerlijke bevrijding zodat je, vrij van ruis, jouw dromen, verlangens en missie kunt leven. 

Spirituele Retraite Magisch Ritueel - Programma

Opzet van deze Rituelenreis in Andalusië

Zo ziet jouw spirituele retraite er concreet uit:

  • Dag 1: Deze dag staat in het teken van aankomen op de plek, landen in jezelf, kennismaking met de reis en jouw medereizigers.
  • Dag 2: Je reist terug naar je geboorte en jouw kinderjaren, o.a. naar het moment waarop je uit zelfbescherming besloot om jezelf af te sluiten of om je anders voor te doen dan wie je in wezen bent. Met het geboorteritueel omarm je weer jouw innerlijk kind en bekrachtig je zijn of haar stralende aanwezigheid.
  • Dag 3: De adolescentie. Je gaat terug naar de periode van de jong volwassenheid. De weg naar het op eigen benen staan, het ontdekken van de seksualiteit, de ontwikkeling tot man of vrouw. Tijdens deze dag doorvoel je of er nog remmingen zijn, angsten, schaamte. Het adolescentie ritueel opent je, geeft je vertrouwen in jezelf, in je eigen kracht en authenticiteit.  
  • Dag 4: De dag van de vrouwelijke kracht. Je geeft weer ruimte aan jouw scheppende vermogens, jouw zachtheid en innerlijke wijsheid, jouw licht, kwetsbaarheid  en de ontvankelijke kracht van de overgave.
  • Dag 5: De dag van de mannelijke kracht. Je bent bereid om te staan voor jouw idealen, de daad bij het woord te voegen, de kracht van het vrouwelijke in jou te beschermen zodat ze ongestoord kan creëren en ontvangen.
  • Dag 6: Ritueel van het Heilig Huwelijk. Middels dit ritueel verenig je de vrouwelijke met de mannelijke energie in jou opdat ze als een eenheid door het leven gaan.
  • Dag 7: Tijdens dit door jou ‘bedachte’ ritueel word je door jezelf ingewijd in de missie die jij voor ogen hebt in dit leven.

We maken verder gebruik in deze rituelenreis van beweging, dans, meditatie, visualisatie, creatieve en interactieve opdrachten, stilte, de natuur. We zijn afgestemd op het moment en wat zich daarin wil aandienen. De invulling van het definitieve programma gaat intuïtief en is op de groep toegespitst. Niet elke deelnemer komt immers met dezelfde vragen. Ook brengen onze begeleiders elk hun eigen expertise mee. 

 

Lees hier over de thema's die onze deelnemers zoal meenemen in onze reizen.

Magisch Ritueel op een Magische Locatie

Je verblijft tijdens jouw spirituele retraite op La Caracola. Een rustgevende plek midden in de natuur van de Sierra de Andújar nabij het iets grotere plaatsje Andújar in de Provincie Jaén. Het is alsof je je hier in het oog van de orkaan bevindt, een rustgevende energie die je thuis laat komen bij jezelf. Een gastvrij paradijs waarin je door de prachtige, veelzijdige en pure natuur wordt gespiegeld. Naast La Caracola is een groot ongerept privé landgoed, eigendom van de eigenaar van La Caracola, waar wij exclusief gebruik van mogen maken. Het is alsof je je hier in een sprookjeswereld bevindt. Een magisch stukje natuur van mos, een variëteit aan bomen en struiken, grote rotsen en loslopende paarden. Een decor van puurheid dat als een stille aandachtige getuige aanwezig is bij jouw inwijdingen.

Magisch Ritueel - reissom

Lengte reis: 7 dagen, 6 nachten;

Verzorging: volpension, inclusief 1 consumptie bij maaltijden;

Vanafprijs p.p.:  1.275

Ga naar de specificatie van deze reissom.

enthousiast OVER DEZE SPIRITUELE RETRAITE?

EERST NOG IETS REGELEN?

Graag wil ik eerst nog even persoonlijk contact


Terug naar home