Mindfulness tijdens onze mindfulness vakantie

Mindfulness is soms accepteren dat jouw mind eens full is.. Het is niets meer eigenlijk dan met aandacht zijn bij wat er is, precies in dat moment. Ertegen vechten heeft dan weinig zin, dat maakt de dingen vaak erger. Het is soms interessanter om te gaan kijken hoe jij alles wat zich bij jou laat zien, zonder oordeel kunt gaan waarnemen. Vooral onze spirituele reis Latifa-reis in Andalusië, laat je op subtiele én duidelijke manier contact maken met jouw bereidheid oordeelloos te zijn naar jezelf. 

spirituele reis mindfulness vakantie retraite buitenland
Op retraite met Carlien van Viegen

 

 

 

 

Tijdens onze retraites en/of mindfulness vakantie ligt daar voor jou de uitnodiging. Om oordeelloos te gaan kijken wat er in jou leeft. Zowel in jouw hoofd als in jouw hart en lijf.  Wanneer ons oordeel achterwege blijft, kunnen wij onderzoekend zijn, en doorzien.

Verschillende meditatiereizen: latifagebed, stilteretraite, wereldreis

Er zijn drie bijzondere meditatiereizen te boeken. Een reis betreft een stilteretraite, waarin je enkele dagen in volledige stilte verblijft. Lees hier meer over deze Stilteretraite in Andalusië. In Expeditie Hartstocht ga je zowel mediteren als meditatief schrijven en herschrijf je zo jezelf als held van jouw levensverhaal. De Latifa-reis is een van onze meditatiereizen, waarin je je elke dag verbindt met een van de thema's van dit soefistische gebed. Het is een spirituele reis, niet vanuit een religie, maar als een levensbeschouwing, die levenslust, vrijheid en harmonie met zich meedraagt.

Homepage