Wereldreis in Andalusië


Iedereen kan een verhaal vertellen!

Er was eens…. Jij. In feite is iedereen een reiziger in het verhaal van zijn of haar leven. En jouw authentieke verhaal wordt gevormd door de dromen en verlangens die jij hebt. Jouw pad ontvouwt zich door de gebeurtenissen in je leven, mensen die je ontmoet, en hoe jij jezelf ziet als hoofdpersoon in jouw verhaal. In deze retraite in Andalusië, maak jij een innerlijke wereldreis aan de hand van thema's die je tegenkomt op jouw wereldkaart.

 

Aan het begin van jouw reis ga je onderzoeken: wie ben jij in jouw verhaal tot nu toe? Hoe is jouw leven? Wat zijn jouw dromen en verlangens, je waarden? Je kijkt met nieuwe ogen naar jouzelf als hoofdpersoon, waarbij je teruggaat naar jouw basis. Dan ga je ontdekken, je vaardigheden en wijsheden, je uitdagingen en je krachten, je bondgenoten en je vijanden. Schatten rijker, keer je terug naar huis.

Spirituele reis, Retraite, Spirituele vakantie, Meditatievakantie

"Wie wil de wereld zien, als je in Andalusië kunt blijven?"


Programma retraite: no comfortzone requiered!

Rode draad in deze reis is het schrijven van het verhaal van jouw hoofdpersoon. Dat betekent niet dat je een boek gaat schrijven, maar je vertelt een verhaal over jouzelf aan de hand van dat wat jij in deze reis gaat tegenkomen, dat wat je meeneemt aan verlangens en dromen. Schrijven is meditatief én een vorm van uiten, een manier om je intens te verbinden met dat wat je voelt.

 

Daarnaast ga je op verschillende manieren in je lijf voelen wat bepaalde thema’s met je doen. Dat doe je bijvoorbeeld door meditatie, drama, expressie, dans, opstellingen, stiltewandelingen. 

 

Het karakter van deze retraite

Deze avontuurlijke mindfulness vakantie heeft zowel een individueel karakter als het karakter van een groepsreis en gaat van de stilste stilte naar uitbundige expressie. Voor deze reis is geen schrijfervaring vereist. Plezier in het schrijven staat voorop. Schrijfmateriaal wordt aangereikt. 

 

 

 

Deze retraite zal plaatsvinden in onze bijzondere Alojamiento Rural La Caracola in Andújar. Klik op de foto om de accommodaties te bekijken.

 

 

Naar het boekingsformulier!

Terug naar home