Wereldreis in Andalusië


Onze innerlijke-wereld-reis: een speelse retraite

In deze retraite ga je je lijf helemaal áán zetten! Ervaren, bewegen, dansen, expressie maken deel uit van de dagelijkse dag, maar ook de stilte is vaak aanwezig. Je gaat ook schrijven. Je gaat echter geen boek schrijven, maar ga je het schrijven gebruiken om dichter bij je gevoel te komen. Wat zijn je dromen en verlangens en wat houdt je tegen om deze voluit te leven? Durf je te gaan staan voor je waarheid en authenticiteit? Momenten van stilte en zelfonderzoek, worden afgewisseld met creatieve en expressieve momenten. Een retraite in Andalusië zoals je hem nog nooit hebt meegemaakt!

Retraite Spanje: Wat ga je doen?

Een retraite die jouw authentieke verhaal vertelt

Er was eens…. Jij.
Jij bent een reiziger in het verhaal van jouw leven. En jouw authentieke levensverhaal wordt gevormd door jouw dromen en verlangens en de acties die jij daaraan wel of niet verbindt.
  

In deze speelse reis ga je ontdekken wat je tegenhoudt én wat je gaat helpen om helemaal vanuit je hart te leven. Wat zijn jouw (innerlijke) saboteurs? Waardoor voel jij je geremd? Maar ook: wat zijn je talenten? Waar ligt je kracht? Telkens gaan wij daarbij kijken naar jou als de held in jouw eigen verhaal; wat zou jouw innerlijke held doen? Door diverse prikkelende oefeningen wordt er van alles in jou aangeraakt, waardoor je inzichten verwerft. Deze (eigen)wijsheid verzamel je in jouw koffer tijdens deze retraiteweek in Andalusië. Onderweg ontmoet je bijvoorbeeld thema's als angst, verdriet, grenzen, maar ook vertrouwen en dankbaarheid, kracht en hoop. Aan het eind van jouw innerlijke Wereldreis neem je al jouw daar gevonden schatten mee naar huis.

"Wie wil de wereld zien, als men in Andalusië kan blijven?"

Spirituele reis, Retraite, Spirituele vakantie, Meditatievakantie

Retraite Spanje: prikkel je zintuigen in Andalusië!

Opbouw retraite

In deze retraite in het Zuiden van Spanje ga je al je zintuigen wakker schudden! Door intuïtief schrijven, maar ook via meditatie, expressie, dans en (stilte)wandelingen ga je onderzoeken wat bepaalde thema’s met je doen.

 

Via de landkaart van Andalusië, die onze innerlijke wereld weerspiegelt, reizen we naar het thema van de dag, waarmee wij de dag openen. Op een plek in de natuur ga je jouw gevoelens op het blad laten vloeien, intuïtief schrijvend. Daarbij gaat het absoluut niet om een mooi resultaat, maar om de ontmoeting met jezelf. Je gaat je meer verbinden met alles wat er in jou is én om je heen.

 

Dat wat in jou gezien wil worden komt steeds meer in al zijn puurheid en rauwheid naar boven. Je ontmoet jouw (eigen)wijsheid. En dát is je onontbeerlijke kompas op deze innerlijke Wereldreis in Andalusië.  

Schrijf je hoofd leeg en je hart vol tijdens deze retraite!


Deze avontuurlijke retraite heeft zowel een individueel karakter als het karakter van een groepsreis en gaat van de stilste stilte naar uitbundige expressie. Voor deze reis is geen schrijfervaring vereist. Plezier in het schrijven staat voorop. Van ons krijg je je schrijfgereedschap. Het is een dynamische reis, die uitnodigt tot zowel creativiteit en uitbundigheid als stilte en contemplatie. 

 

 

 

Deze retraite vindt plaats in onze bijzondere Alojamiento Rural La Caracola in Andújar. 

Klik op de foto om onze accommodaties te bekijken.

 

 

BOEK OF NEEM EEN OPTIE!

Terug naar home