Wereldreis in Andalusië


Retraite: schrijvend de Wereld over!

Er was eens…. Jij. In feite is iedereen een reiziger in het verhaal van zijn of haar leven. En jouw authentieke levensverhaal wordt gevormd door jouw dromen en verlangens en de acties die jij daaraan wel of niet verbindt.

 

Deze speelse reis is, zoals elk goed verhaal, opgebouwd in drie delen: Orde, Chaos en Resolutie. In de eerste fase ga je kijken naar jouw dromen en verlangens, ga je onderzoeken en ontdekken wat je hierin tegenhoudt. Wat zijn jouw (innelijke) saboteurs. Ook ga je vanuit zielsperspectief kijken naar je talenten, waar ligt je kracht en je wijsheid, en met al deze wetenschap in jouw koffer vertrek je op Wereldreis. Onderweg ontmoet je bijvoorbeeld thema's als angst, verdriet, grenzen, maar ook vertrouwen en dankbaarheid, kracht en hoop.. Als je aan het eind van jouw Wereldreis jouw koffer weer uitpakt, ben je klaar om naar huis te keren, schatten rijker.

Spirituele reis, Retraite, Spirituele vakantie, Meditatievakantie

"Wie wil de wereld zien, als je in Andalusië kunt blijven?"


Programma retraite: no comfortzone requiered!

Rode draad in deze reis is het schrijven van het verhaal van jouw hoofdpersoon, beginnend bij 'nu'. Dat betekent niet dat je een boek gaat schrijven, maar je vertelt een verhaal over jouzelf aan de hand van dat wat jij in deze reis gaat tegenkomen, dat wat je meeneemt aan verlangens en dromen. Schrijven is meditatief én een vorm van uiten, een manier om je intens te verbinden met dat wat je voelt.

 

Daarnaast ga je op verschillende manieren in je lijf voelen wat bepaalde thema’s met je doen. Dat doe je bijvoorbeeld door meditatie, drama, expressie, dans, opstellingen, stiltewandelingen. 

 

Het karakter van deze retraite

Deze avontuurlijke retraite heeft zowel een individueel karakter als het karakter van een groepsreis en gaat van de stilste stilte naar uitbundige expressie. In de stilte ga je je verbinden met de natuur rondom jou. Aan de hand van het thema die voor jou die dag speelt, ga je op jouw plekje een pen op het papier zetten en jouw gevoelens op het blad laten vloeien. Daarnaast gaan we via groepsoefeningen verdere inzichten verwerven. Het is een speelse en dynamische reis, die uitnodigt tot zowel creativiteit als stilte en contemplatie. Voor deze reis is geen schrijfervaring vereist. Plezier in het schrijven staat voorop. Schrijfmateriaal wordt aangereikt. 

 

 

 

Deze retraite zal plaatsvinden in onze bijzondere Alojamiento Rural La Caracola in Andújar. Klik op de foto om de accommodaties te bekijken.

 

 

BOEK OF NEEM EEN OPTIE!

Terug naar home