Inspiratiedag 2 maart 2019

Wij zijn er, jij ook?

Op zaterdag 2 maart 2019 houden wij een Inspiratiedag speciaal voor jou, om (hernieuwd) kennis te maken met ons én met onze retraites. Een sprankelende dag met mooie meditaties en ervaringsoefeningen uit onze reizen. Deze dag is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen ervaring te hebben. Eigenlijk precies zoals dit is als je met ons mee op reis gaat. Alle begeleiders zijn op deze dag aanwezig.

Inspiratiedag - Praktisch

Welke reizen komen aan bod?

Wij vinden het leuk om jou tijdens onze Inspiratiedag alle drie onze reizen te laten ervaren, zodat je een goed beeld krijgt van elke reis. 

 

Tijdens de lunch en bij de inloop kun je alvast kennis maken met onze begeleiders en ook staat het je vrij alle vragen te stellen die je hebt over onze reizen. 

 

Wij zouden het leuk vinden een gemêleerd gezelschap te mogen ontvangen van mensen die al met ons zijn mee geweest en mensen die ons nog niet kennen. Het maximale deelnemersaantal aan deze dag bedraagt 20. 

Bereikbaarheid

Achter het pand zijn er voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Per bus is het pand goed bereikbaar via lijn 33 (vanaf Arnhem c.q. Nijmegen C.S.). Deze stopt iets verderop in de straat. 


Kom ook!

Door invulling van dit boekingsformulier geef jij aan aanwezig te willen zijn op deze dag. De boeking is dan ook definitief en het deelnamebedrag van € 50,-- is dan ook verschuldigd. Betaling vindt plaats binnen 7 dagen na ontvangst van de factuur, die op jouw naam wordt gesteld. Je ontvangt ook een korte boekingsbevestiging, waarin de bovenstaande informatie nog een keer voor jouw gemak staat opgenomen.

Jaaa, ik wil er graag bij zijn!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Wij verheugen ons erop je te zien, tot gauw!