Spirituele reis, Stiltereis en Retraite in Andalusië

Ontdekken, Onthaasten, Genieten!

Opnieuw contact maken met je hart en je gevoel en je daar door laten leiden... uit het denken, en gaan voelen en leven. Je dromen en verlangens onderzoeken en waar gaan maken. Je wilt weer intens kunnen genieten. Je wilt op reis, met jezelf en vóór jezelf, om te gaan ontdekken wat er echt toe doet voor jou. Om zo jezelf te (her)vinden, te gaan staan voor jouw authenticiteit om jouw mooie levensverhaal weer ten volste te kunnen beleven. Jouw spirituele reis in Andalusië biedt jou hiertoe alle mogelijkheid! 

 

Dit Zijn Onze Spirituele Reizen Voor Jou:

Retraite

Retraite

Expeditie Hartstocht

eerstvolgende: 26 aug-1 sep

Meditatief schrijven brengt een verborgen woordenstroom direct vanuit je hart in het hier en nu. Expressie zet je hele lijf in vuur en vlam. Vind je weg terug naar je oorsprong in deze expressieve spirituele reis..--> lees meer

spirituele reis buitenland

Spirituele Reis

Magisch Ritueel

eerstvolgende: 4 - 10 nov

Sta jij open voor de magie van het leven? Middels diverse rituelen word je (opnieuw) ingewijd in de verschillende fases van jouw leven. Je maakt een wonderljke reis door je leven, om de ...--> lees meer 

Spirituele reis

Spirituele Reis

Latifa-Reis

eerstvolgende: 24 - 30 juni

Elke dag beleef je een diepgaand thema, gebaseerd op de 7 stadia van de Latifa-meditatie in deze spirituele reis. Bereidheid, loslaten, harmonie met je innerlijke en uiterlijke wereld en... --> lees meer

Stilteretraite Stiltereis

Stiltereis

Stilteretraite

eerstvolgende: 13 - 19 mei

The only way out.... is IN! dit ga je in je hele lijf ervaren in jouw stiltereis. Deze stilteretraite is niet alleen een innerlijk avontuur. Dynamische meditaties, de natuur én een heuse Vision...--> lees meer Een spirituele reis of stiltereis met Mi Cuento Reizen haalt jou een week lang weg uit je dagelijkse hectiek om echt te kunnen ontspannen en onthaasten. Er wordt jou op een schitterende locatie, midden in de natuur, een veilige omgeving geboden om al je gevoelens te laten stromen en te onderzoeken. Onze spirituele reizen zijn groepsretraites, die een brug weten te slaan tussen groepsenergie en persoonlijke aandacht, genieten en diepgang, zorgvuldigheid, verbinding en niet in de laatste plaats ook humor. Gun jezelf een van deze fantastische spirituele reizen in Spanje!

 

"Mi Cuento" betekent mijn verhaal. Wij willen graag dat jij jouw eigen authentieke verhaal komt vertellen in Andalusië tijdens jóuw unieke spirituele reis of stilteretraite. Want juist dat wat jíj aan onze spirituele reizen hebt toe te voegen, maakt ónze reizen zo uniek.

Enthousiast, maar nog niet zeker weten of je mee kunt op jouw spirituele reis of stiltereis?

Lees alles over jouw spirituele reis of stiltereis

Spirituele vakantie buitenland retraite stilteretraite meditatiereizen

Wij organiseren onze spirituele reizen in Andalusië, Spanje. Je kunt ervan uit gaan dat zowel de prachtige omgeving, en het gebalanceerde programma van onze spirituele reizen uitnodigt tot diepgang en daarnaast ook tot genieten en een gevoel van ontspanning, of je nu kiest voor onze stiltereis, spirituele reis of de (schrijf- en expressieve) retraite. Klik op de foto om álles te vinden wat je maar wilt weten over jouw spirituele reizen. Natuurlijk vinden we het nóg leuker als je even mailt of belt.

Prikkelpost ter inspiratie en informatie en nieuws over onze spirituele reizen!

Elke maand ontvang je een persoonlijk verhaal van een van onze begeleiders, om jou al nader te laten kennismaken met misschien wel de begeleider van jóuw spirituele reis of stilteretraite. Ook ontvang je via de Prikkelpost nieuwtjes en wetenswaardigheden.


Spirituele reizen in Spanje met pit!

Wij dagen je uit om méér te halen uit jouw stilteretraite of spirituele reis...

spirituele reis, retraite, stilteretraite

Wij organiseren onze retraites onder aansluiting bij het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour Operators en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Zo weet jij dat jij onze spirituele reizen zonder zorg kunt ingaan.