Lekker (in je) lijf

Een reis om te genieten!

Wil jij meer voelen? Begin dan met je lijf te voelen! Bewoon jij door de drukte van alledag ook vooral je hoofd terwijl de je juist de wijsheid van je lijf zo nodig hebt? Je zou soms vergeten dat wij onder dat hoofd ook nog een heerlijk gevormde romp hebben. Onze armen - energetisch zo verbonden met ons hart - om ons in evenwicht te houden, om mee aan te raken, om te omhelzen en te koesteren.. We hebben stevige benen, die ons dragen én die kunnen huppelen en springen en dansen. Handen die kunnen creëren en uitreiken, krachtig en zacht kunnen zijn. In deze reis gaan wij afdalen in ons lijf, en meer in het bijzonder het gebied van ons bekken. Het gebied van authenticiteit, van stroming en creatie, het gebied van genieten, van vrouwelijkheid en mannelijkheid, van veilig zijn bij jezelf, van spelen en uitdagen. Dé plek waar vanuit jij bent ontstaan.

 

We are Seed

 

We are the Dark

 

We are Breaking

 

And the Opening

 

We are the Mystery

of Life

 

Come to Feast

 

Again

 

(uit The Seed van Maya Luna)Het programma van deze reis:

In deze reis ga je op alle mogelijke manieren je zintuigen prikkelen, je lijf weer voelen en helemaal landen in je bekken en in jezelf.

 

Het programma bestaat o.a. uit diverse (bewegings-)meditaties dans, groeps-, individuele en duo-oefeningen (ervarings- en belevingsoefeningen, creatieve oefeningen), alsook stiltemomenten. In deze reis werken wij ook met rituelen en/of ceremoniën. Onze begeleiders staan je met coaching terzijde, in individuele gesprekken, maar ook in de groepsoefeningen. Soms wordt er ook gekozen voor een stiltedag of een stiltewandeling. 

 

In deze reis is het ook mogelijk om massages te boeken, om jouw proces nog meer diepgang te geven. Meer daarover volgt aan het begin van je reis.

 

Er is in deze belevingsretraite daarnaast de balans van ontspanning en om jouw ervaringen een plek te geven, en om te genieten van de mooie omgeving, te lezen, te zwemmen, muziek te luisteren of een goed gesprek met je medereizigers.   

Deze special vindt plaats van 11 - 17 september 2022

Investering: 1.095,--*

Wij willen dat jij optimaal kunt genieten van jouw retraite Dat betekent dat wij jou meenemen naar een fijne locatie middenin, of grenzend aan, de natuur, met een fijne, huiselijke vibe, met heerlijke verzorging qua eten en drinken. Vanaf de Luchthaven Málaga nemen wij je mee naar onze locatie. Het zal je aan niets ontbreken tijdens jouw verblijf. Alleen jouw vlucht verzorg je zelf en het overige laat je aan ons over. Ondanks dat de basisprijs van deze retraite afwijkt van onze overige retraites, is de opbouw van de reissom dezelfde, alsmede de eventuele naar keuze te boeken toeslagen. Bekijk hier de specificatie van onze reissom.

 

  

 

*betaling in termijnen mogelijk.