Inspiratiemidweek Noord-Brabant

Retraite in Nederland

Deze retraite midweek in Nederland geeft je alle kans om inspiratie op te snuiven, uit te rusten, te bezinnen, te herbronnen, te ontdekken waar je staat en te kijken hoe het nú met je is. Verbinden op een dieper niveau, met jezelf en je mede-reizigers. 


Herontdekken

 Sta stil,

 

Haal adem,

 

Geniet,

 

Beweeg

 

Verbind

 

Hervind,

 

Herontdek.

Olijvenplukreis Andalusië


Beleef de Mi Cuento-Energie in Nederland

Inspiratie Midweek: programma

Een Mindfulle Midweek

Olijvenplukreis Andalusië

Gedurende deze 5-daagse training beleef je een programma ter bezinning, herbalancering en inspiratie. Tijdens deze dagen nodigen wij je uit (weer) af te dalen naar je lijf, en meer in het bijzonder het gebied van je hart. Het leven mag gevierd worden, in al haar facetten. De liefde mag weer stromen, naar de plek van empathie en acceptatie, een plek waar nieuwe plannen tot bloei mogen komen, verlangens geuit. Alles is, en alles mag er zijn.

 

Een aantal 'favoriete' meditaties zullen voorbij komen, zoals bijvoorbeeld de Kundalini Meditatie, de Hartchakrameditatie, of de Latifa-meditatie. In mooie energetische (groeps- of individueel) oefeningen wordt je geprikkeld om te voelen, om jezelf helemaal te laten zien, om je kwetsbaarheid te omarmen, om misschien wel knopen door te hakken. Tijdens deze midweek bewegen we, dansen we, spelen we, genieten we, wandelen we, mediteren we en zijn we stil. Zo af en toe zijn er individuele opdrachten en gesprekken. De definitieve invulling van dit programma is steeds in het moment en afgestemd op de behoefte van de groep en ook - indien nodig - het individu. 

 

Indien het weer het toelaat zijn wij zoveel mogelijk buiten, vlakbij en in de omgeving van de locatie.

Verzorging retraite midweek

In deze retraite midweek geniet je van 3 vegetarische maaltijden per dag. Met diëten wordt er rekening gehouden, indien het allergieën betreft. 

 

Er is koffie en thee beschikbaar gedurende de dag. We raden je ook aan een waterfles mee te nemen, die je gewoon vult aan de kraan. Wil je iets anders drinken dan dit, dan ligt er een lijst bij de koelkast waarop je intekent wat jij hebt genuttigd. Na afloop reken je met de locatie af.

 

Het verblijf is op basis van een gedeelde, zeer ruime 2-persoonskamer. De kamers zijn eigenlijk 4-persoonskamers maar worden door ons maar voor 2 personen gebruikt, zodat je toch min of meer je eigen privacy hebt. Er is een zeer ruime en nette groeps-sanitairkamer met verschillende douches.

 

In zéér beperkte mate is het mogelijk een eigen kamer te krijgen, het sanitair blijft echter gedeeld. De meerprijs voor een eenpersoonskamer is € 200,-- voor de gehele midweek.

 

De accommodatie ligt midden in de natuur, en is gezellig en warm.

 

Begeleiding midweek:

Dit zijn jouw trainers deze week:

spirituele reizen met Charlotte Schoenmakers
spirituele reizen

Ga van 20 - 24 september 2021 mee op deze zalige midweek!


Midweek: Investering

€ 915,--

 

Inbegrepen: 

  • 5 dagen, 4 overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer en gedeelde badkamer
  • drie maaltijden per dag, water, fruit, koffie en thee
  • Midweek-programma + alle materialen

 

niet inbegrepen:

  • bijdrage VvKR en GGTO, tezamen een bedrag van 35€
  • verzekeringen (deze dien je zelf af te sluiten bij een verzekeringsmaatschappij of bank)
  • vervoer van en naar de locatie; je verzorgt jouw eigen vervoer.

Terug naar home