Inspiratiemidweek Noord-Brabant

Binnenkort wordt Noord-Brabant éven omgetoverd tot 'Klein-Andalusië'. Omdat reizen naar Spanje momenteel erg moeilijk is, brengen wij Spanje naar jou toe tijdens een mooie retraite midweek. Ga mee inspiratie opsnuiven, bezinnen, herbronnen, ontdekken waar je staat, hoe het nú met je is. Thuiskomen bij de plek in jou waar er 'vrede' heerst, en de liefde regeert. 


Herontdekken

 Sta stil,

 

Haal adem,

 

Geniet,

 

Beweeg

 

Verbind

 

Hervind,

 

Herontdek.

Olijvenplukreis Andalusië


Beleef de Mi Cuento-Energie in Nederland

Inspiratie Midweek: programma

Een Mindfulle Midweek

Olijvenplukreis Andalusië

Gedurende 5 dagen beleef je een programma ter bezinning en inspiratie. Tijdens deze dagen nodigen wij je uit (weer) af te dalen naar je lijf, en meer in het bijzonder het gebied van je hart. Het leven mag gevierd worden, in al haar facetten. De liefde mag weer stromen, naar de plek van empathie en acceptatie, een plek waar nieuwe plannen tot bloei mogen komen, verlangens geuit. 

 

Een aantal 'favoriete' meditaties zullen voorbij komen, zoals bijvoorbeeld de Kundalini Meditatie, de Hartchakrameditatie, of de Latifa-meditatie. In mooie energetische (groeps- of individueel) oefeningen wordt je geprikkeld om te voelen, om jezelf helemaal te laten zien, om je kwetsbaarheid te omarmen, om misschien wel knopen door te hakken. Tijdens deze week bewegen we, dansen we, spelen we, genieten we, wandelen we, mediteren we en zijn we stil. Zo af en toe zijn er individuele opdrachten en gesprekken. En net zoals in onze overige spirituele reizen, ontstaat de invulling van dit programma steeds in het moment en afgestemd op de behoefte van de groep en ook - indien nodig - het individu. 

 

Indien het weer het toelaat zijn wij zoveel mogelijk buiten: in de privé-binnentuin en in de omgeving. Er staat ons ook een mooie, ruime, meditatieruimte binnen ter beschikking.

Verzorging retraite midweek

In deze retraite midweek zal een externe catering de lunch en avondmaaltijd verzorgen. Wij eten vegetarisch. Het ontbijt zal door de locatie worden verzorgd. In de ochtend dekken we gezellig met elkaar de tafel en neemt eenieder wat hij/zij wil. Er zal brood en beleg zijn, yoghurt, fruit, cereals. Met diëten wordt er rekening gehouden, indien het allergieën betreft.

 

Er is water, koffie en thee beschikbaar gedurende de dag. Wil je iets anders drinken dan dit, dan ligt er een lijst bij de koelkast waarop je intekent wat jij hebt genuttigd. Na afloop reken je met de locatie af.

 

Het verblijf is op basis van een 2-persoonskamer waar de (nu nog) geldende afstand van 1,5 meter kan worden gewaarborgd. Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar. Er is een zeer nette en ruime gemeenschappelijke badkamer met meerdere douches.

 

Tijdens deze week zullen wij de alsdan geldende richtlijnen in verband met Covid waarborgen.

Snelle beslissers only! Alle boekingen zijn momenteel 'op aanvraag'. Een boeking is enkel definitief na bevestiging onzerzijds!


Jouw begeleiders in deze Midweek

retraite vakantie met Jeroen-Martijn Plette
spirituele reizen


Midweek: Investering

€ 835,--

 

Inbegrepen: 

  • 4 overnachtingen op basis van een gedeelde tweepersoonskamer
  • drie maaltijden per dag, water, fruit, koffie en thee
  • Midweek-programma

 

niet inbegrepen:

  • bijdrage VvKR en GGTO, tezamen een bedrag van 35€
  • verzekeringen (deze dien je zelf af te sluiten bij een verzekeringsmaatschappij of bank)
  • vervoer van en naar de locatie; je verzorgt jouw eigen vervoer.

Terug naar home