Inspiratie Midweek Nederland

Ga mee op retraite in Drenthe!

Deze kortere retraite midweek in Nederland geeft je alle kans om inspiratie op te snuiven, uit te rusten, te bezinnen, herbronnen, ontdekken waar je staat, hoe het nú met je is. Thuiskomen bij de plek in jou waar je rust ervaart, en balans.


Herontdekken

 Sta stil, 

Haal adem, 

Geniet, 

Beweeg, 

Verbind, 

Hervind, 

Herontdek.

Olijvenplukreis Andalusië


Beleef de Mi Cuento-Energie in Nederland

Een Mindfulle Midweek

Olijvenplukreis Andalusië

Inspiratie Midweek Nederland; programma

Gedurende deze 5-daagse retraite beleef je een programma ter bezinning, herbalancering en inspiratie. Tijdens deze dagen nodigen wij je uit (weer) af te dalen naar je lijf, en meer in het bijzonder het gebied van je hart. Het leven mag gevierd worden, in al haar facetten. Maak een innerlijke reis naar de plek van bezinning en acceptatie, een plek waar nieuwe plannen tot bloei mogen komen, verlangens geuit, waar het leven weer mag gaan stromen.

 

Een aantal 'favoriete' meditaties zullen voorbij komen, zoals bijvoorbeeld de Kundalini Meditatie, de Hartchakrameditatie, of de Latifa-meditatie. In mooie energetische (groeps- of individueel) oefeningen wordt je geprikkeld om te voelen, om jezelf helemaal te laten zien, om je kwetsbaarheid te omarmen, om misschien wel knopen door te hakken. Tijdens deze midweek bewegen we, dansen we, spelen we, genieten we, wandelen we, mediteren we en zijn we stil. Zo af en toe zijn er individuele opdrachten en gesprekken. De definitieve invulling van dit programma is steeds in het moment en afgestemd op de behoefte van de groep en ook - indien nodig - het individu. 

 

Indien het weer het toelaat zijn wij zoveel mogelijk buiten, vlakbij en in de omgeving van de locatie.


Verzorging retraite midweek Nederland

In deze retraite midweek geniet je van 3 vegetarische maaltijden per dag. Met diëten wordt er rekening gehouden, indien het allergieën betreft.

 

Er is water, koffie en thee beschikbaar gedurende de dag. Wil je iets anders drinken dan dit, dan ligt er een lijst bij de koelkast waarop je intekent wat jij hebt genuttigd. Na afloop reken je met de locatie af.

 

Het verblijf is op basis van een 1-persoonskamer met eigen badkamer.

 


Midweek: Investering

€ 975,--

 

Inbegrepen: 

  • 5 dagen, 4 overnachtingen op basis van een eenpersoonskamer met eigen badkamer
  • drie maaltijden per dag, water, fruit, koffie en thee
  • Midweek-programma + alle materialen

 

niet inbegrepen:

  • bijdrage VvKR en GGTO, tezamen een bedrag van 35€
  • verzekeringen (deze dien je zelf af te sluiten bij een verzekeringsmaatschappij of bank)
  • vervoer van en naar de locatie; je verzorgt jouw eigen vervoer.

Terug naar home