Yes! Wat gaaf dat je mee gaat op Inspiratie-retraite in Andalusisch-Drenthe!

Sta stil, haal adem, geniet, en verbind je weer met essentiële dingen en vind je balans. En weet je, dat begint NU al, als je boekt voor deze 5-daagse training en je je mag gaan verheugen.

Via dit formulier boek ik de Midweek-retraite in Nederland

Voor deze retraite geldt de aanvullende voorwaarde dat indien de reis te zijner tijd door Covid niet kan doorgaan, je een voucher ontvangt voor het reisbedrag, die je kunt inwisselen bij de nieuw te plannen datum voor deze midweek, danwel binnen 1 jaar na 7 mei 2021 op één van onze retraites in Andalusië.

Eerst nog even de uitgebreide beschrijving lezen?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Lid van het Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators

Mi Cuento Reizen staat er voor in dat de door jou in dit formulier opgegeven persoonsgegevens voor geen enkel ander doeleinde worden gebruikt, dan met jou contact te kunnen opnemen, voor het opmaken in pdf-formaat van jouw boekingsbevestiging voor de door jou gereserveerde retraite en voor het meedelen van jouw voor- en achternaam en geboortedatum aan onze accommodaties (zij dienen verplicht op voorhand door te geven aan de Guardia Civil, welke gasten er gedurende welke datum in hun acommodatie verblijven). Door invulling van dit formulier geef je aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan met onze Privacyvoorwaarden.