Expressie reis

Vrijheid is jezelf zijn, zonder iemands toestemming

Geloof jij in de kracht van kwetsbaarheid? Wil jij volledig en in vrijheid gaan leven? Ga dan mee op deze helende, innerlijke reis. Als woorden tekortschieten, zijn klank en beweging nodig als expressie, om dat wat er van binnen is, naar buiten te laten komen. Omhels de wijsheid van je lijf en innerlijke stem, en ervaar dat diepe ontroering, ongekende kracht, verbondenheid, diepte, speelsheid en plezier alle deel uit maken van jouw authentieke zijn!


 

Je bent AARDE

Je bent WATER

Je bent VUUR

Je bent LUCHT,

Je bent LICHT,

Maak je VRIJ

 

Grond, heel, reinig, stroom, brand, laai op en ontketen, tem, focus, adem, straal, beweeg, geniet, dans, speel, zing... De wereld is van jóu!

 Stembevrijding en Expressie zijn de snelweg naar je gevoel

Stembevrijding, spirituele reizen

Expressie reis - programma

Dag 1: Landen

De eerste dag staat in het teken van reizen en aankomen op locatie, kennismaken met het maken van klank (klinkend zingen), expressie en de ontmoeting daarin met elkaar.

 

Dag 2: Boodschap van de Aarde

Deze dag staat in het teken van contact met de aarde, van oer, van ritme, roots, geven en nemen.

 

Dag 3: Boodschap van het Water

Wat is de meanderende stroom van jouw leven?  Wat geeft jou levenskracht? Blijf je staan in de stroom?

 

Dag 4: Boodschap van het Vuur

Deze dag staat in het teken van daadkracht en passie, je wensen, dromen en verlangens. Wat is jouw verhaal?

 

Dag 5: Boodschap van de Lucht

Waar mag lucht bij komen? Wat mag er geheeld worden? Deze dag staat in het teken van het verhaal van je hart. 

 

Dag 6: Boodschap van het Licht

Waar wil je je licht op laten schijnen, dat nu nog in de schaduw staat. Wat wil je in het licht zetten?

 

Dag 7: Vrijheidsmissie

Na het ontvangen van de boodschappen van de Aarde, het Water, het Vuur, de Lucht, en het Licht, welke authentieke jij wil jij in vrijheid zijn? Ga je jouw vrijheid leven?

 

Dit zeggen onze deelnemers:

  • Astrid: "Emoties die in mij opgesloten zaten, en waar ik niet bij kon komen, hebben hun weg naar buiten gevonden"
  • Jeroen: "Veel gelachen, pijn gevoeld, losgelaten, en bovenal mijn eigen stem mogen vinden"
  • Dayene: "Alles heb ik kunnen klinken, en dat voelde zó bevrijdend! Ik sta mezelf toe kleine stapjes te maken of te vliegen; alles is goed!"
  • Barbara: Zo spannend én zo bevrijdend mijn klank te ontdekken en te laten horen. Het voelt alsof er van binnen iets op zijn plek geschoven is.
  • Linda: "Eigenlijk is het niet te beschrijven, het was zó bijzonder!"

Wat ga je beleven in expressie?

Stembevrijding en Expressie: van binnen naar buiten!

In deze retraite voert expressie c.q. stembevrijding de boventoon. Expressie (in klank of dans en uitbeelding) roept gelijk duidelijke beelden in je op, brengt je in no-time bij je gevoel. Het maakt dingen vaak in één keer duidelijk. Dingen, die niet in woorden te vatten zijn, omdat deze woorden de lading niet dekken. En als je zoekt naar woorden, begint het hoofd mee te doen en wordt het pure gevoel vaak vertroebeld.

 

Stembevrijding is zingen zonder hoge latten of drempels. De stem is een spannend gebied, omdat we vaak vinden dat we 'mooi' moeten kunnen zingen en we vechten met zelfoordeel daarin. Stembevrijding of Expressie gaat niet om 'mooi' of 'lelijk' maar om 'puur' en 'authentiek' en klinken wat je voelt. Jouw gevoel komt zo in een pure vorm naar boven, voorbij de woorden. Je gaat je beter in je vel voelen omdat je voorbij het oordeel gaat. Je voelt compassie, meer zelfvertrouwen, en meer eigenwaarde, doordat je aandacht schenkt aan je diepste verlangens en gevoelens. Je gaat je 'lichte' kant weer ontdekken door speelsheid en plezier. Je gaat vrijer leven en ervaren dat jij je plek mag innemen in dat leven.

 

Daarnaast werken we o.a. met stilte, diverse meditatievormen, energetische oefeningen.We zijn zoveel mogelijk in de natuur en buiten, daar waar het weer dit toelaat. 

 

Tussen de programma-onderdelen door is er voldoende vrije tijd om te laten landen wat je beleeft, om simpelweg te genieten, om wat te schrijven of te lezen, te verdwalen in de natuur om je heen, te zwemmen, muziek te luisteren, of natuurlijk lekker te blijven klinken en jammen, al naar gelang waar jij behoefte aan hebt.


Expressie-reis:

€ 1.295*

Wij willen dat jij optimaal kunt genieten van jouw coachingsreis. Dat betekent dat wij jou meenemen naar een verstilte locatie midden in de natuur, met een fijne vibe, met heerlijke verzorging qua eten en drinken. Vanaf de Luchthaven Málaga nemen wij je mee naar onze locatie. Het zal je aan niets ontbreken tijdens jouw verblijf. Alleen jouw vlucht verzorg je zelf en al het overige laat je aan ons over.  Bekijk hier de specificatie van onze reissom.

 

 

 

 

 

 

*betaling in termijnen mogelijk


Terug naar home