Expressiereis

Vrijheid is jezelf zijn, zonder iemands toestemming

Hoe vaak hou jij jezelf in? Voel je van binnen een huppel, liefde, een dans, een schreeuw, een traan, maar hou je dit binnen, uit schaamte of angst of het oordeel dat het 'raar' is? Deze retraite is een helende, innerlijke reis naar jouw authentieke, vrije zelf. Heet alles wat je daarbij tegenkomt welkom en laat het helemaal zijn en zien. Zo omhels je je kwetsbaarheid en ervaar je een ongekende kracht, verbondenheid, diepte, speelsheid en plezier.


 

Je bent AARDE

Je bent WATER

Je bent VUUR

Je bent LUCHT,

Je bent LICHT,

Maak je VRIJ

 

Grond, heel, reinig, stroom, brand, laai op en ontketen, tem, focus, adem, straal, beweeg, geniet, dans, speel, zing en ga de vrijheid tegemoet.  

 Stembevrijding en Expressie in deze retraite

Klank en beweging is precies dát wat er nodig is, als woorden tekortschieten.

Stembevrijding, spirituele reizen

Expressie-reis - programma

Dag 1: Landen

De eerste dag staat in het teken van reizen en aankomen op locatie, kennismaken met het maken van klank (klinkend zingen), expressie en de ontmoeting daarin met elkaar.

 

Dag 2: Boodschap van de Aarde

Deze dag staat in het teken van contact met de aarde, van oer, van ritme, roots, geven en nemen.

 

Dag 3: Boodschap van het Water

Wat is de meanderende stroom van jouw leven?  Wat geeft jou levenskracht? Blijf je staan in de stroom?

 

Dag 4: Boodschap van het Vuur

Deze dag staat in het teken van daadkracht en passie, je wensen, dromen en verlangens. Wat is jouw verhaal?

 

Dag 5: Boodschap van de Lucht

Waar mag lucht bij komen? Wat mag er geheeld worden? Deze dag staat in het teken van het verhaal van je hart. 

 

Dag 6: Boodschap van het Licht

Waar wil je je licht op laten schijnen, dat nu nog in de schaduw staat. Wat wil je in het licht zetten?

 

Dag 7: Vrijheidsmissie

Na het ontvangen van de boodschappen van de Aarde, het Water, het Vuur, de Lucht, en het Licht, welke authentieke jij wil jij in vrijheid zijn? Ga je jouw vrijheid leven?

 

Wat ga je beleven?

Dicht bij je Gevoel door Stembevrijding en Expressie: van binnen naar buiten!

In deze retraite voert expressie c.q. stembevrijding de boventoon. Expressie (in klank of dans en uitbeelding) roept gelijk duidelijke beelden in je op, brengt je in no-time bij je gevoel. Het maakt dingen vaak in één klap duidelijk. Dingen, die niet in woorden te vatten zijn, omdat deze woorden de lading niet dekken.

 

Stembevrijding is zingen zonder hoge latten of drempels. De stem is een spannend gebied, omdat we vaak vinden dat we 'mooi' moeten kunnen zingen en we vechten met zelfoordeel daarin. Stembevrijding of Expressie gaat niet om 'mooi' of 'lelijk' maar om 'puur' en 'authentiek' en klinken wat je voelt. 

 

Daarnaast werken we o.a. met stilte, diverse meditatievormen, energetische oefeningen.We zijn zoveel mogelijk in de natuur en buiten, daar waar het weer dit toelaat. 

 

Tussen de programma-onderdelen door is er voldoende vrije tijd om te laten landen wat je beleeft, om simpelweg te genieten, om wat te schrijven of te lezen, te verdwalen in de natuur om je heen, te zwemmen, muziek te luisteren, of natuurlijk lekker te blijven klinken en jammen, al naar gelang waar jij behoefte aan hebt.

Dit zeggen onze deelnemers:

  • Astrid: "Emoties die in mij opgesloten zaten, en waar ik niet bij kon komen, hebben hun weg naar buiten gevonden"
  • Jeroen: "Veel gelachen, pijn gevoeld, losgelaten, en bovenal mijn eigen stem mogen vinden"
  • Dayene: "Alles heb ik kunnen klinken, en dat voelde zó bevrijdend! Ik sta mezelf toe kleine stapjes te maken of te vliegen; alles is goed!"
  • Barbara: Zo spannend én zo bevrijdend mijn klank te ontdekken en laten horen. Het voelt alsof er van binnen iets op zijn plek geschoven is.
  • Linda: "Eigenlijk is het niet te beschrijven, het was zó bijzonder!"


Effect van Stembevrijding en Expressie in deze Retraite

Expressie en stembevrijding maken gevoelens  en inzichten puur en oprecht en nog vrij van de waardeoordelen en afwegingen van het hoofd en conditionering. 

 

Jouw gevoel komt in puurheid en naaktheid, liefdevol naar boven, voorbij de woorden. Je gaat je beter in je vel voelen omdat je voorbij het oordeel gaat. Je voelt compassie, meer zelfvertrouwen, en meer eigenwaarde, doordat je aandacht schenkt aan je diepste verlangens en gevoelens. Je gaat je 'lichte' kant weer ontdekken door speelsheid en plezier. Je gaat vrijer leven en ervaren dat jij je plek mag innemen in dat leven.

Expressiereis: investering in jezelf:

Reizen 2019

Reissom: 1.275,-- 

 

Verzorging: volpension, exclusief vlucht, maar inclusief transfers luchthaven-accommodatie v.v.

Zie de specificatie van deze reissom en wat hierbij allemaal inbegrepen is.  

 


Reizen 2020

Let op! vanaf 2020 hanteren wij een Alles-Inclusief-concept.

Vanaf 2020 wordt het nóg fijner om met ons mee te gaan en word je volledig door ons ontzorgd en dus nog meer verwend. Bekijk daarom hier de specificatie van onze reissom vanaf 2020


Terug naar home