Expressie reis

Vrijheid is jezelf zijn, zonder iemands toestemming

Geloof jij in de kracht van kwetsbaarheid? Wil jij voluit en in vrijheid gaan leven en daarbij hélemaal jezelf zijn? Ga dan mee op deze helende, innerlijke reis. Klank en beweging laten dat wat er van binnen is, naar buiten komen. Omhels de wijsheid van je lijf en je innerlijke stem, en ervaar dat diepe ontroering, ongekende kracht, verbondenheid, speelsheid en plezier alle deel uit maken van jouw authentieke zijn!


 

Je bent AARDE

Je bent WATER

Je bent VUUR

Je bent LUCHT,

Je bent LICHT,

Maak je VRIJ

 

Grond, heel, reinig, stroom, brand, laai op en ontketen, tem, focus, adem, straal, beweeg, geniet, dans, speel, zing... De wereld is van jóu!

 Stembevrijding en Expressie: speels, diepgaand, helend, krachtig

Stembevrijding, spirituele reizen

Expressie reis - programma

Stembevrijding en Expressie zijn de snelweg naar je gevoel

De reis is opgebouwd rondom de elementen: aarde, water, vuur, lucht en licht en de daarmee samenhangende levensthema's (Bijvoorbeeld: zijn, verlangen, handelen, het hart/de (zelf-)liefde). Elke dag staat een element centraal. Wat vertellen de elementen jou? De wijze lessen van de elementen neem je mee in jouw persoonlijke vrijheidsmissie. Ga jij jouw waarheid en vrijheid leven?

 

In deze retraite voert expressie c.q. stembevrijding de boventoon. Expressie (in klank of dans)  brengt je in no-time bij je gevoel. Het maakt dingen vaak in één klap duidelijk, én het maakt je meer lichaamsbewust. Dingen, die niet in woorden te vatten zijn, omdat deze woorden de lading niet dekken. En als je zoekt naar woorden, begint het hoofd mee te doen en wordt het pure gevoel vaak vertroebeld.

 

 

"Ik Kan Niet Zingen"

Onze stem, een spannend gebied

Stembevrijding kent geen hoge latten of drempels. Stemexpressie gaat expliciet niet om 'zingen', wij noemen het daarom ook 'klinken'. 

 

De stem is een spannend gebied, omdat we vaak vinden dat we 'mooi' moeten kunnen zingen en we vechten met zelfoordeel daarin of maken ons enorm druk over wat onze buurman/buurvrouw er wel van zal vinden (schaamte). Tegelijkertijd is de stem de doorgang van binnen naar buiten en is de emotie of het gevoel júist zo aanwezig in dit keelgebied, waardoor de stem een pure uitingsvorm is hiervan.

 

Stembevrijding of Expressie gaat niet om 'mooi' of 'lelijk' maar om 'puur' en 'authentiek' en klinken wat je voelt. Jouw gevoel komt zo in een pure vorm naar boven, voorbij de woorden. Je gaat je beter in je vel voelen omdat je voorbij het oordeel gaat. Je voelt compassie, meer zelfvertrouwen, en meer eigenwaarde, een diepe verbondenheid met wie jij van binnen bent. Je gaat je 'lichte' kant weer ontdekken door speelsheid en plezier. Je gaat vrijer leven en ervaren dat jij je plek mag innemen in dat leven.

 

Daarnaast werken we veel met Dans en ook met stilte, diverse meditatievormen, energetische oefeningen. We zijn zoveel mogelijk in de natuur en buiten, daar waar het weer dit toelaat. 

 

 

Tussen de programma-onderdelen door is er voldoende vrije tijd om te laten landen wat je beleeft, om simpelweg te genieten, om wat te schrijven of te lezen, te verdwalen in de natuur om je heen, te zwemmen, muziek te luisteren, of natuurlijk lekker te blijven klinken en jammen, al naar gelang waar jij behoefte aan hebt.

Dit zeggen onze deelnemers:

  • Astrid: "Emoties die in mij opgesloten zaten, en waar ik niet bij kon komen, hebben hun weg naar buiten gevonden"
  • Jeroen: "Veel gelachen, pijn gevoeld, losgelaten, en bovenal mijn eigen stem mogen vinden"
  • Dayene: "Alles heb ik kunnen klinken, en dat voelde zó bevrijdend! Ik sta mezelf toe kleine stapjes te maken of te vliegen; alles is goed!"
  • Barbara: Zo spannend én zo bevrijdend mijn klank te ontdekken en te laten horen. Het voelt alsof er van binnen iets op zijn plek geschoven is.
  • Linda: "Eigenlijk is het niet te beschrijven, het was zó bijzonder!"


Expressie reis:

Investering: € 1.295,--

Wij willen dat jij optimaal kunt genieten van jouw reis. Dat betekent dat wij jou meenemen naar een verstilde locatie midden in of grenzend aan de natuur, met een fijne vibe, met heerlijke verzorging qua eten en drinken. Vanaf de Luchthaven Málaga nemen wij je mee naar onze locatie. Het zal je aan niets ontbreken tijdens jouw verblijf. Alleen jouw vlucht verzorg je zelf en al het overige laat je aan ons over.  Bekijk hier de specificatie van onze reissom.

 

 

 

 

 

 

*betaling in termijnen mogelijk


Terug naar home