Expressie reis

Vrijheid is jezelf helemaal welkom heten

Geloof jij in de kracht van kwetsbaarheid? Wil jij voluit en in vrijheid jouw beste leven gaan leven? Ga dan mee op deze helende, innerlijke reis. In deze reis word je uitgenodigd dat wat er van binnen is, naar buiten laten komen. Omhels de wijsheid van je lijf en je innerlijke stem, en ervaar dat diepe ontroering, ongekende kracht, verbondenheid, speelsheid en plezier alle deel uit maken van jouw authentieke zijn!


 

Jij bent AARDE

Jij bent WATER

Jij bent VUUR

Jij bent LUCHT,

Jij bent LICHT,

 

Jij BENT

 

Grond, heel, reinig, stroom, brand, laai op en ontketen, tem, focus, adem, straal, beweeg, geniet, dans, speel, zing... Wees welkom!

 

De vrijheid tegemoet!Expressie-reis:  diepgaand, helend, krachtig, speels

Stembevrijding, spirituele reizen

Expressie reis - programma

Meer zelfvertrouwen en beter in je vel.

Hoe kun je jezelf helemaal laten zien, als je niet in verbinding staat met dat wat er van binnen is? Daal af van je hoofd naar je lijf. Zet je lijf in beweging, en ervaar hoe je meer en meer aardt. Hoe je weer verbinding maakt met je roots, niet alleen met dáár waar je vandaan komt, maar vooral ook wat er NU is in jou en in jouw leven. De constante beweging in deze reis van binnen naar buiten en weer terug naar binnen, zorgt ervoor dat je steviger staat, en je je welkom voelt met álles wat er is, je volle potentie voelt en beleeft. En als je authentiek bent in dat wat er is, en wat je laat zien, dan is kwetsbaarheid juist kracht.

 

Dag 1: 

Deze dag staat in het teken van reizen en aankomen op locatie, kennismaken met het maken van klank en expressie en de ontmoeting daarin met elkaar.

 

Dag 2: 

Deze dag gaat om aarden, van oer, roots & ritme, geven en nemen, wie ben je?

 

Dag 3: 

Deze dag gaat om flow. Stroomt jouw leven? Leef je je verlangen? Wat geeft jou levenskracht? Blijf je staan in de stroming?

 

Dag 4: 

Deze dag staat in het teken van vuur, van daadkracht en passie, je wensen, dromen en verlangens. Wat is jóuw verhaal of boodschap?

 

Dag 5: 

Deze dag gaat om ruimte. Waar mag lucht bij komen? Wat mag er geheeld worden? Wat mag ruimte krijgen? Deze dag staat in het teken van het verhaal van jouw hart en alles wat daar te voelen is.

 

Dag 6: 

Wat wil jij in het licht zetten dat nu nog in de schaduw staat? Durf je óók je schaduwkant te aanvaarden? Wat mag je aanschouwen dat het licht nog niet heeft gezien?

 

Dag 7:

Ik ben welkom, met alles wat er is en wie ik ben. Ik kies vrijheid.

 

 

 

In deze retraite luisteren we en kijken we naar ons lichaam, onze uitdrukking, in de ruimste zin van het woord. Dans en Expressie via onze stem (klinken/klanken), geven veel aarding en lichaams- en zelfbewustzijn. Dat voelt in het begin misschien best 'kwetsbaar' (en dat is het ook!), maar juist deze kwetsbaarheid geeft ook bedding en veiligheid ín jezelf. Expressie brengt je in no-time bij je gevoel. Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben, wij nemen je stap voor stap mee. In de expressie bestaan er geen 'hoge latten' dat iets mooi moet zijn, het gaat juist om puur, en dat kan vele vormen hebben. Ook werken we met stilte, of geleide meditaties, energetische oefeningen, andere vormen van creativiteit in een passende combinatie van dit alles.

 

We zijn zoveel mogelijk in de natuur en buiten, daar waar het weer dit toelaat. Ook is er tussendoor voldoende tijd om dingen te laten bezinken, simpelweg te genieten van de mooie omgeving, een boekje, om te schrijven misschien, en gewoon even op jezelf te zijn. 


Dit zeggen onze deelnemers:

Het mooiste dat je kunt worden, is jezelf

Niemand van onze deelnemers had vóór hun retraite enige ervaring met stembevrijding en/of  andere vormen van expressie!

  • Astrid: "Emoties die in mij opgesloten zaten, en waar ik niet bij kon komen, hebben hun weg naar buiten gevonden"
  • Jeroen: "Veel gelachen, pijn gevoeld, losgelaten, en bovenal mijn eigen stem mogen vinden"
  • Dayene: "Alles heb ik kunnen klinken, en dat voelde zó bevrijdend! Ik sta mezelf toe kleine stapjes te maken of te vliegen; alles is goed!"
  • Barbara: Zo spannend én zo bevrijdend mijn klank te ontdekken en te laten horen. Het voelt alsof er van binnen iets op zijn plek geschoven is.
  • Linda: "Eigenlijk is het niet te beschrijven, het was zó bijzonder!"


Expressie reis:

Investering: € 1.295,--

Wij willen dat jij optimaal kunt genieten van jouw reis. Dat betekent dat wij jou meenemen naar een verstilde locatie middenin of grenzend aan de natuur, met een fijne vibe, met heerlijke verzorging qua eten en drinken. Vanaf de Luchthaven Málaga nemen wij je mee naar onze locatie. Het zal je aan niets ontbreken tijdens jouw verblijf. Alleen jouw vlucht verzorg je zelf en al het overige laat je aan ons over.  Bekijk hier de specificatie van onze reissom.

 

Terug naar home