Expressiereis

Vrijheid is jezelf zijn, zonder iemands toestemming

Hoe vaak hou jij jezelf in? Voel je van binnen een huppel, liefde, een dans, een schreeuw, een traan, maar hou je dit binnen, uit schaamte of angst of het oordeel dat het 'raar' is, of omdat het even niet uitkomt en redeneer je het weg? Deze retraite is een helende, innerlijke reis naar jouw authentieke, vrije zelf. Door juist alles wat je tegenkomt helemaal welkom te heten en te laten zijn en zien.  Dat voelt kwetsbaar. En juist te zijn met deze kwetsbaarheid en alles wat je bij je innerlijke tocht tegenkomt, geeft een ongekende kracht, vrijheid en plezier. 


Je bent AARDE

Je bent WATER

Je bent VUUR

Je bent LUCHT,

Je bent LICHT,

Maak je VRIJ

 

Grond, heel, reinig, stroom, brand, laai op en ontketen, tem, focus, adem, straal, beweeg, geniet, dans, speel, zing en ga de vrijheid tegemoet. 

 

 


Expressiereis: Programma

Klank en beweging is precies dát wat er nodig is, als woorden tekortschieten.

Stembevrijding, spirituele reizen

Dag 1: Landen

De eerste dag staat in het teken van reizen en aankomen op locatie, kennismaken met het maken van klank (klinkend zingen), expressie en de ontmoeting daarin met elkaar.

 

Dag 2: Boodschap van de Aarde

Deze dag staat in het teken van contact met de aarde, van oer, van ritme, roots, geven en nemen.

 

Dag 3: Boodschap van de Bron

Wat is de meanderende stroom van jouw leven?  Wat geeft jou levenskracht? Blijf je staan in de stroom?

 

Dag 4: Boodschap van het Vuur

Deze dag staat in het teken van daadkracht en passie, je wensen, dromen en verlangens. Wat is jouw verhaal?

 

Dag 5: Boodschap van de Lucht

Waar mag lucht bij komen? Wat mag er geheeld worden? Deze dag staat in het teken van het verhaal van je hart. 

 

Dag 6: Boodschap van het Licht

Waar wil je je licht op laten schijnen, dat nu nog in de schaduw staat. Wat wil je in het licht zetten?

 

Dag 7: Vrijheidsmissie

Na het ontvangen van de boodschappen van de Aarde, de Bron, het Vuur, de Lucht, en het Licht, welke authentieke jij wil jij in vrijheid zijn? Ga je jouw vrijheid leven?

 

Dicht bij je Gevoel door Stembevrijding en Expressie: van binnen naar buiten!

In deze retraite voert expressie c.q. stembevrijding de boventoon. Expressie (in klank of dans en uitbeelding) roept gelijk duidelijke beelden in je op, brengt je in no-time bij je gevoel. Stembevrijding is zingen zonder hoge latten of drempels. De stem is een spannend gebied, omdat we vaak vinden dat we 'mooi' moeten kunnen zingen en we vechten met zelfoordeel daarin. Stembevrijding of Expressie gaat niet om 'mooi' of 'lelijk' maar om 'puur' en 'authentiek'. 

 

Daarnaast werken we o.a. met stilte, diverse meditatievormen, energetische oefeningen.We zijn zoveel mogelijk in de natuur en buiten, daar waar het weer dit toelaat. 

 

Tussen de programma-onderdelen door is er voldoende vrije tijd om te laten landen wat je beleeft, om simpelweg te genieten, om wat te schrijven of te lezen, te verdwalen in de natuur om je heen, te zwemmen, muziek te luisteren, of natuurlijk lekker te blijven klinken en jammen, al naar gelang waar jij behoefte aan hebt.


Expressie-reis: Effect van deze Retraite

Expressie maakt gevoelens  en inzichten puur en oprecht en nog vrij van de waardeoordelen en afwegingen van het hoofd en conditionering. 

 

Jouw gevoel komt in puurheid en naaktheid, liefdevol naar boven, voorbij de woorden. Je gaat je beter in je vel voelen omdat je voorbij het oordeel gaat. Je voelt compassie, meer zelfvertrouwen, en meer eigenwaarde, doordat je aandacht schenkt aan je diepste verlangens. Je gaat je 'lichte' kant weer ontdekken door speelsheid en plezier. Je gaat vrijer leven en ervaren dat jij je plek mag innemen in dat leven.

Ook in onze andere retraites werken wij soms met stembevrijding


Stembevrijding is er niet om je stem te helen, maar om je stem jóu te laten helen.


Expressiereis 30 juni t/m 6 juli: investering

Lengte reis: 7 dagen, 6 nachten;

Verzorging: volpension (3 maaltijden per dag), inclusief 1 consumptie bij maaltijden:

Verder inbegrepen: transfer luchthaven - accommodatie v.v., reisprogramma, alle programmamaterialen, bijdrage GGTO en VvKR.

 

Eenmalig lage kennismakingsprijs: 985,-- * 

 

Je vliegticket verzorg je zelf. Je kunt kiezen uit één van de hieronder door ons geadviseerde vluchten. Wil je een geheel andere vlucht boeken, neem dan hierover contact op, zodat jouw vlucht aansluit bij de onze in verband met de transfers.

 

Opties vluchten:

 

  • Rotterdam-Den Haag Airport - Malaga Airport v.v.. Heenvlucht is de vlucht Transavia HV 5021, 07.55 - 10.45 uur. Terugvlucht is de vlucht Transavia HV 5022, 20.00 uur - 22.50 uur.

OF:

  • Eindhoven Airport - Malaga airport v.v., Heenvlucht is de vlucht Transavia HV 6653 07.40 - 10.30 uur. Terugvlucht is de vlucht Transavia HV 6654, 19.45 - 22.40 uur. 

 

*geen andere kortingsacties van toepassing


Expressiereis pilot - begeleiding:

Jouw reis van 30 juni - 6 juli zal worden begeleid door Anna Houben, en door Charlotte Schoenmakers als tweede begeleider.

Charlotte Schoenmakers woont in Andalusië en heeft ruime ervaring in het mee begeleiden van spirituele retraites. Aanvankelijk was zij begeleider in het team van Mi Cuento Reizen. Door persoonlijke omstandigheden heeft zij tijdelijk afscheid moeten nemen van dit team. Met deze speciale retraite wil ze heel graag weer een keer in actie komen met dat wat zij zo graag doet: een diepgaande retraite begeleiden met prachtige mensen in het door haar ook zo geliefde Andalusië.

Charlotte Schoenmakers
Charlotte Schoenmakers
Expressie retraite
Anna Houben

Terug naar home