Coachingsreis in Andalusië

coaching reis

In alle rust jouw coachingsreis beleven!

retraite week spirituele reis

 

Onze coachingsreizen vinden plaats op de meest rustgevende plek in Andalusië: de sfeervolle Casa Rural La Morata in Casillas de Martos, gelegen aan een stuwmeer.

 

Wanneer je kiest voor eencoachingsreis of ook wel: spirituele reis met Mi Cuento Reizen, dan zul je merken dat wij een groot belang hechten aan de waar onze reizen plaatsvinden. De accommodatie staat garant voor rust, schoonheid van de natuur en genieten. Wij willen voor jou een omgeving creëren waarin je je geen zorgen hoeft te maken en je je volledig kunt richten op jouw proces. En waar je daarnaast ook nog eens heerlijk in de watten wordt gelegd.

Begeleiding tijdens jouw coachingsreis

De begeleiding van jouw coachingsreis wordt verzorgd door ons team van begeleiders. Zij hebben vrijwel allen een ruime ervaring in het werken met energie en met groepen en uiteraard ook met individuele coaching. Ons begeleidersteam is een vast team, dat reeds enkele jaren met elkaar deze reizen begeleidt, en ook vriendschappelijk met elkaar omgaat. Dat staat garant voor een goede en liefdevolle samenwerking en een prettige sfeer. Voor jou is het fijn dat er altijd twee aanspreekpunten voor jou zijn. 

Coachingsreis: drie smaken

Op dit moment hebben wij drie verschillende retraite reizen. Zo kun je jouw innerlijke stilte opzoeken tijdens onze Stilteretraite, welke ook mogelijkheden biedt tot korte coachingsgesprekjes als je even vastloopt in de reis en een coachingsprogramma heeft. Je wordt meegenomen in diverse meditaties en energetische en creatieve coaching tijdens onze retraites Latifa-reis. En via klank en dans vind je je weg door je lijf in onze Expressie-reis.  Welke reis past het beste bij jou? 

Naar de homepage