26. oktober 2017
Op het dorpsplein in Canillas de Aceituno, het dorp waar ik sinds een tijdje weer woon, zie ik een oude man zitten met een hoedje op en een bruingebrande huid. Hij is omringd door andere mannen. Achter mij gaat er een deur open...
23. september 2017
Marloes reisde samen met haar partner AdJan en dochter Isabelle weer terug naar Andalusië, daar waar zij zich thuis voelt. Lees haar verhaal.
22. augustus 2017
Geen enkele reis roept zoveel reacties op als een stilteretraite. Vaak beweegt dit tussen een groot verlangen of een diepe afkeer, als ook tussen nieuwsgierigheid en angst... Eén ding is zeker: de stilte kent óók humor!
14. augustus 2017
Soms verzinnen wij als begeleiding tijdens jouw spirituele reis of retraite ‘verschrikkelijke’ oefeningen of opdrachten. En verschrikkelijk in de zin van uitdagend, totaal buiten je comfortzone, dingen waar gelijk alle bellen van je eigen oordeel in vol ornaat losbarsten als rooms-katholieke klokken tijdens Pasen.
07. augustus 2017
Wanneer je een retraite boekt op het laatste moment, bestaat de kans dat de retraite niet kan doorgaan. Lees hier waarom.
01. augustus 2017
Een spirituele reis wollig? Niets daarvan! Onze retraites kennen mensen die volop in het leven staan. Geen geitenwollen sokken, maar lipstick en hoge hakken.