Marloes

Er zijn zoveel verhalen te vertellen. Ook over mijn leven. Waar zal ik beginnen...?

 

Laat ik in het NU starten. Wij wonen in heerlijk Andalusië. Na een uitstapje van 2,5 jaar in Nederland wonen wij opnieuw op dit Godinnelijke stukje aarde....

 

En wat ben ik blij om in dit warme bad van lieve mensen, prachtige natuur en heerlijke sfeer te wonen. Voor mij voelt Andalusië als thuiskomen, in het hier en nu en in mijzelf. Ik ben gelijk thuis in de prachtige natuur, Moeder Aarde op haar mooist, en van daaruit voel ik de rust en kan ik stralen. Voelen waartoe ik hier op Aarde ben. 


De heerlijke natuur in Andalusië!

Ik voel mij thuis in de natuur, hier kan ik helemaal mezelf zijn en mij verbinden met wat voor mij belangrijk is. Ik hou er van om rituelen te doen in de natuur en daarmee de essentie van het leven te voelen. Ik hou er van om vuur te maken en daarmee ook mijn innerlijke vuur aan te wakkeren. Ik hou er van om te dansen, om heerlijk mijn lijf te voelen, mij vrouw te voelen tot in mijn kern. Ik hou er van om dit alles te delen met anderen. Ik hou van het leven! LEVEN met hoofdletters... 

 

Spirituele reizen begeleiden is mijn passie!

Ik vind het heerlijk om zo met de flow van het leven mee te gaan. Ik vertrouw ten diepste dat wat ik voel en weet dat dat de enige juiste weg is. Zodat ik mij helemaal kan ontplooien op alle gebied. En daarbij heb ik een passie voor reizen en het zuiden. Mijn hele leven lang al. Dus dat kan ik nu weer mooi combineren; ik ga weer reizen begeleiden in Andalusië!

 

Wat een heerlijkheid dat ik dat o.a. voor Mi Cuento mag gaan doen. Het voelt als thuiskomen, thuis in Andalusië en thuis in deze gloednieuwe organisatie. En wat heerlijk dat ik daar een onderdeel van mag vormen om deze reizen samen met mijn prachtige collega´s neer te gaan zetten. Ik verheug mij enorm op deze ontdekkingsreizen, want zo voel ik het. Weer meer kanten van mijzelf ontdekken én de mensen die meegaan weer in zichzelf te laten thuiskomen.  Ik verheug me er enorm op om je op één van onze reizen te mogen begroeten en mee te nemen naar Jezelf.

 

In liefde,

 

Je leest meer over Marloes op haar website:  IAM-reizen 

 

email: marloes@micuento-reizen.nl

Terug naar home